Del Piero senket Real Madrid

Juventus overrasket mange da de senket Real Madrid på Santiago Bernabeu. I hovedrollen, evig unge Allessandro Del Piero.

Del Piero

Del Piero leverte en praktkamp i Spania

Foto: ANDREA COMAS / REUTERS

Kampen endte 2-0 til de gull-fargede gjestene fra Italia.

Juventus vant også i Torino for 14 dager siden. Da scoret veteranen Del Piero, som slett ikke har glemt gamle kunster.

Se også: Slik gikk kampen

Hjemmelaget startet likevel best, da midtstopper Cannavaro klinket av gårde et skudd fra langt hold. Men ballen gikk et stykke over manningers mål, og dermed var det duket for den gamle dame.

Del Piero som av mange var avskrevet som storspiller førte ballen

Alessandro Del Piero bejubles av lagkameratene Tiago (t.v) og Amauri

Alessandro Del Piero bejubles av lagkameratene Tiago (t.v) og Amauri

Foto: ANDREA COMAS / REUTERS

mot et ryggende spansk forsvar. Fra 17-18 meters hold dunket han ballen lavt i venstre hjørne, og sørget for 1-0-ledelse.

Dobbel Del

Den ledelsen holdt frem til det 66. minutt. Da syntes Del Piero at det var på tide med en ny prakt-scoring, denne gangen på frispark.

Fra 28-meters hold skrudde han ballen til side for en svakt plassert mur og ned i venstre hjørnet. Lekkert av italieneren.

Og det kunne ha blitt enda verre. Tomålss-scoreren var i virkelig godlune i kveld, og kunne ha scoret to mål til i løpet av de siste ti minuttene. Men ballen snek seg utenfor mål begge gangene.

Dermed leder Juventus gruppe H med 10 poeng.Real Madrid blir stående med 6 poeng. Zenit har 4 poeng, mens BATE har 2 poeng.

Se også: Tabellene i mesterligaen

Argentinas nye sjef Maradona var også på plass på Bernabeu

Argentinas nye sjef Maradona var også på plass på Bernabeu

Foto: ANDREA COMAS / REUTERS

Første tre-poenger

I den andre kampen tok Zenit St. Petersburg sin første trepoenger da hviterussiske BATE Borisov ble slått 2-0 på bortebane.

Forsvareren Pavel Pogrebnjak ga gjestene 1-0 etter 34 minutter, mens Danny fastsatte resultatet på overtid. Da spilte Zenit med ti mann etter at Sebastien Puygrenier ble utvist.

Fotball

Oppsummert

 • Her får du alt av fotballnyheter.
 • Glesnes med eventyrlig langskudd

  Jakob Glesnes fikk kjempetreff fra langt hold og scoret et fenomenalt mål da Philadelphia Union spilte 2-2 mot Atlanta United i Major League Soccer søndag.

  Glesnes fikk ballen midt på Atlantas banehalvdel to minutter på overtid. Den tidligere Strømsgodset-spilleren avanserte et par meter og fyrte så løs.

  Ballen føk som et prosjektil opp i krysset – via undersiden av tverrliggeren. Atlanta-keeper Brad Guzan var sjanseløs.

  Scoringen fullførte det som ble en sen snuoperasjon fra Glesnes og lagkameratene i Union. Hjemmelaget tok ledelsen 2-0 etter 83 minutters spill, før gjestene slo tilbake og reduserte minuttet etterpå.

  Jakob Glesnes
  Foto: Chris Szagola / AP
 • Tettey-comeback var ikke nok

  Selv en tilbakevendt Alexander Tettey og 600 tilskuere på Lerkendal var ikke nok til å skaffe Rosenborg tre poeng etter nedturen mot Strømsgodset forrige helg. Nå er det seks poeng opp til rival Molde på serielederplass.

  Selv om Rosenborgs Dino Islamovich fant veien til nettmaskene etter bare 12. minutter, stoppet dommeren den gleden. Målet ble annullert på grunn av offside.

  62. minutter skulle det ta før ballen satt i nettmaskene igjen. Det var det Joachim Thommassen som fikset - sitt første mål på over to år.

  Dermed endte gjensynet med Lerkendal poengløst for den mangeårige utenlandsproffen. Tettey avsluttet proffkarrieren i Norwich i vår.

  Rosenborg - Sarpsborg08
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Kamara matchvinner i MLS

  Ola Kamara fortsetter å score for DC United i MLS. Natt til søndag scoret han kampens eneste mål i 1-0-seieren mot et svekket Inter Miami.

  Miami-laget, som eies av David Beckham og trenes av Phil Neville, måtte klare seg uten blant andre Rodolfo Pizarro og Gonzalo Higuaín.

  20 minutter før slutt skulle Kamara få scoringen sin. 31-åringen trillet et straffespark kaldt og rolig i mål. Han så på keeper hele veien og ventet ham ut.

  Kamaras DC United ligger på 6.-plass i avdeling øst. Kamara har scoret fire mål på seks kamper, men kun startet i to av dem. (NTB)

  MLS DC United Inter Miami Soccer
  Foto: Jim Rassol / AP
 • Sindre Tjelmeland ny Start-trener

  Sindre Tjelmeland (31) fra Etne er bekreftet som ny Start-trener. Han kommer fra Ull/Kisa etter kun fem kamper.

  Start opplyser ikke hvor lang kontrakt Tjelmeland har signert med klubben, men Fædrelandsvennen melder at kontrakten er ut 2024.

  Sindre Tjelmeland
  Foto: Fredrik Hagen / NTB