David debuterte endelig

Beckham fikk 18 minutter som innbytter for LA Galaxy.

David Beckham

Det ble 0-1-tap for Beckham og LA Galaxy mot DC United.

Foto: Haraz N. Ghanbari / AP

Kilde: NTB

Briten spilte sin første kamp natt til fredag, og ikonet åpnet MLS-karrieren med 0-1-tap borte mot DC United.

- En god kveld og en dårlig kveld, oppsummerte Beckham.

Nett-TV: Se Beckham i LA Galaxy-trøya

Glad for debut

Beckham har slitt med en ankelskade, men ble kastet innpå fem minutter etter at Galaxy var blitt redusert til ti mann etter at Kyle Martino fikk rødt kort.

- Det har vært en del press på meg fordi jeg ikke har kunnet spille etter at jeg kom til MLS. Det var godt å kunne være ute på banen og sparke ball igjen, sa den tidligere Manchester United-stjernen.

Ertet Beckham

Hjemmefansen benyttet anledningen til erte Beckham. DC United-fansen er nemlig kjent for å synge lenge og høyt på alle kamper. De hadde laget en banner med påskriften: "Vi synger bedre enn din kone", med klar referanse til Victoria Beckham.

Tidligere hadde Beckham bare spilt 16 minutter for LA Galaxy i en treningskamp mot Chelsea. 46.686 fulgte kampen på RFK stadion.

- Fulle arenaer er hva denne sporten trenger. Det er en ære at så mange møter opp, mente Beckham. Luciano Emilio scoret målet som sørget for at DC United vant 1-0.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ada Hegerberg header inn et frispark slått av søster Andrine Hegerberg
Arsenal vant 2-1 over Burnley.
Wayne Rooney scoret fire minutter på overtid og reddet 1–1 for Manchester United da de gjestet Stoke. Stokes ledermål kom etter et selvmål av Juan Mata.
Liverpool tapte 3-2 for Swansea.