NRK Meny
Normal

Solskjær med Dæhli-overraskelse på pressekonferansen

Mats Møller Dæhli ble presentert som ny Cardiff-spiller på pressekonferansen rett etter kampen mot West Ham lørdag.

Mats Møller Dæhli og Ole Gunnar Soslkjær

Mats Møller Dæhli ble etter kampen lørdag presentert som Cardiff-spiller

Foto: Gunnar Bratthammer / NRK

– Jeg bestemte meg for å gå for Mats allerede da jeg begynte i Cardiff, og jeg er glad overgangen er i orden nå, sa Solskjær lørdag kveld.

Dæhli selv var fornøyd med å ha blitt Cardiff-spiller.

– Det var selvsagt ikke lett å si nei til Manchester United, sa han til Sky Sports. Han har tidligere vært i United-akademiet, og United hadde også forkjøpsrett til 18-åringen.

– Jeg hadde noen gode år der. Men jeg ønsker å spille for denne manageren. Han vil ha meg her, og jeg er glad for å ha signert, sa Dæhli.

Video: – Jeg gleder meg til å begynne på mandag

Mats Møller Dæhli ble presentert som ny Cardiff-spiller på pressekonferansen rett etter kampen mot West Ham.

På pressekonferansen rett etter Cardiffs hjemmetap for West Ham , varslet Solskjær ny spiller på mandag. Det skulle være Mats Møller Dæhli.

– Men det gikk så raskt at vi like godt bestemte oss for å kunngjøre det nå, sa Solskjær mot slutten av den samme pressekonferansen.

Mahmet Dalman Mats Møller Dæhli Jim Solbakken

På tribunen under kampen: Mats Møller Dæhli mellom Cardiffs direktør og Solskjærs venn Jim Solbakken. Minutter etter kampslutt var han offislet Cardiff-spiller

Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix

Fotografene oppdaget Dæhli på tribunen før og under kampen, og det var klart at en signering ikke var langt unna. Men det kom likevel overraskende at han ble presentert allerede i kveld.

Entydig råd: – Kjøp ham

– Jeg bestemte meg for å gå for Mats allerede på min første dag på jobben, sa Solskjær, og la til.

– Da gikk jeg gjennom de talentspeider-rapportene som lå i klubben fra før jeg begynte. De hadde et entydig råd: Kjøp ham. Da var det bare for meg å gå for det og diskutere med styret, sa Solskjær.

Dæhli er dermed den andre nordmannen Solskjær kjøper etter bare noen få dager som Cardiff-sjef. Nyli signerte han også Magnus Wolff Eikrem, som fikk sin debut lørdag. Begge de to spilte også for Manchester Uniteds reservelag da Solskjær var trener der.

Fotballnyheter