Crouch tuktet City igjen

I fjor scoret Peter Crouch på et fantastisk volley-skudd mot Manchester City. Lørdag fant tometersmannen veien til nettmaskene mot City på ny, og sørget for poengtap for Roberto Mancinis gutter.

Peter Crouch

Peter Crouch scoret nok en gang mot Manchester City, og bidro sterkt til at hjemmelaget fikk med seg ett poeng i møtet med de regjerende mesterne.

Foto: STEFAN WERMUTH / Reuters

Britain Soccer Premier League

Peter Crouch var en blid mann etter sin 1-0-scoring mot Manchester City.

Foto: CLINT HUGHES / Ap

Manchester City klarte bare 1-1 borte mot Stoke på Britannia Stadium lørdag ettermiddag, og tapte dermed poeng til byrival Manchester United, som slo Wigan 4-0.

Under kvarteret var spilt i Stoke-On-Trent da Charlie Adam, som gikk til Stoke fra Liverpool helt på slutten av overgangsvinduet i sommer, slo en corner på bakre stolpe.Ballen datt etter hvert i beina til Peter Crouch, som på imponerende vis tråklet seg forbi et par av Citys forsvarere.

Crouch kom seg alene med Joe Hart, og trillet enkelt inn Stokes ledermål.

Dermed scoret Crouch nok en gang hjemme mot de lyseblå fra Manchester. I fjorårssesongen banket han inn en fantastisk volleyscoring i 1-1-kampen på Britannia Stadium, et mål som av mange ble ansett som årets beste.

Citys nyervervelse Javi Garcia sørget imidlertid for å bringe balanse i Roberto Mancinis regnskap da han stanget inn 1-1 etter et hjørnespark fra Carlos Tevez etter 33 minutters spill.

Artikkelen fortsetter under bildet

Britain Soccer Premier League

Javi Garcia stanger inn utlikningen mot Stoke på en corner. Dermed fant midtbanespilleren veien til nettmaskene allerede i sin debutkamp.

Foto: CLINT HUGHES / Ap

Etter utlikningen var de regjerende mesterne det klart beste laget, og Yaya Toure, Javi Garcia og Edin Dzeko fikk alle store muligheter til å sikre tre bortepoeng.

Begovic reddet Toures skuddforsøk fra 16-meteren etter drøye timen spilt, og klarte også å redde Garcias heading via stolpen og ut etter et hjørnespark på overtid.

Edin Dzeko klarte riktignok å overliste Stokes sisteskanse helt på slutten, men midtstopper Ryan Shawcross kom til unnsetning og reddet bosnierens forsøk på streken.

Dermed ble det poengdeling 1-1 på Britannia. Se tabellen i Premier Leaguer her.

Fotballnyheter