NRK Meny
Normal

City gjorde jobben mot Wolves

Med en enkel 2-0-seier sendte Manchester City Wolverhampton ned i Championship. Samtidig sørget de for ytterligere spenning i gullkampen i Premier League.

Aguero og Tevez

Sergio Aguero sendte City opp i 1–0 borte mot Wolverhampton, og jubler sammen med Carloz Tevez. Med 2-0-seieren er det kun tre poeng opp til Manchester United på toppen av tabellen.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Vi fulgte Wolverhampton–Manchester City.
Vi fulgte Manchester United–Everton.

– Det kommer til å bli en stor kamp neste uke. Vi har hjemmebane, og ønsker å bruke det til vår fordel, sier City-keeper Joe Hart i et intervju vist på TV2 Premier League like etter kampslutt.

Sisteskansen viser naturlig nok til oppgjøret mot nabo- og gullrival Manchester United, som går av stabelen mandag 30. april.

Manager Roberto Manchini var skuffet over at City ikke scoret flere mål mot Wolverhampton, men naturligvis fornøyd med de tre poengene.

Han mener likevel at Manchester United ligger best an i tittelkampen.

– Vi møter Manchester United og så Newcastle... Jeg tror United kan vinne begge sine etter at de har møtt oss, så det blir vanskelig å vinne serien, sier Manchini til TV2 etter kampen.

Manchester United rotet det virkelig til for seg selv hjemme mot Everton tidligere søndag, og ga med det sin lyseblå rival en sjanse til å kutte ned forspranget i toppen av Premier League til tre poeng.

Og Manchester City lot ikke sjansen gå fra seg.

Enkel seier

Sergio Aguero sendte gjestene i ledelsen etter 27 minutter etter et nydelig forarbeid av Gael Clichy. Venstrebacken slo tunnel på en Wolverhampton-spiller, før han på elegant vis tredde ballen inn bak Wolves-forsvaret.

Aguero fikk enkelt kontroll på ballen, før han trillet inn 1–0.

Gjestene spilte ingen stor kamp, men gjorde det som måtte til for å sikre de tre poengene.

Vel kvarteret før slutt ble Yaya Toure og Samir Nasri spilt alene gjennom etter et raskt frispark. Forsvaret til Wolves hang ikke med, og Nasri kunne på svært enkelt vis doble ledelsen.

Dermed har City muligheten til å avgjøre gullkampen på egen hånd.

– Vi ser fram til kampen mot United, og vi føler oss bra, sier Joe Hart til TV 2.

Artikkelen fortsetter under bildet!

FBL-ENG-PR-WOLVES-MAN-CITY

Samri Nasri setter inn 2-0-målet for City.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Nedrykk for Wolves

Joleon Lescott spilte sin 100. kamp for Manchester City i dag, og midtstopperen forteller at spillerne fikk beskjed av Roberto Manchini om å fokusere på seg selv i dagens oppgjør.

– Vi måtte bare fokusere på oss selv, slik Manchini ba oss om. Og det klarte vi, sa Lescott.

Wolverhampton ligger elleve poeng bak Wigan på sikker plass i Premier League, og med kun tre kamper igjen å spille, betyr det nedrykk for «ulvene».

– Det er skuffende for dem å rykke ned. De er en massiv klubb, som kan gjøre det godt neste år, avslutter Lescott overfor TV 2.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.