NRK Meny
Normal

Her danser City-stjernene «Harlem Shake»

«Harlem Shake» har blitt det neste store nettfenomenet etter «Gangnam Style». Nå har Aleksander Kolarov og resten av Manchester City-stjernene hengt seg på trenden.

«The Harlem Shake» kan best beskrives som en kort video bestående av låta «Harlem shake» fra artisten Baauer og to dansescener klippet etter hverandre.

  • Se den elleville videoen i videovinduet over!

I videoen over kan man blant annet se City-spillerne Joe Hart, Aleksander Kolarov, James Milner og Jolein Lescott som utfører en vanlig treningsøkt.

Sekunder etterpå er treningsstudioet omgjort til et dansegulv, og City-spillere, mange maskert med tøysete ansiktsmasker, «klikker» til den populære «Harlem Shake»-låta.

Den eneste spilleren som ensynlig ikke kjenner det riste i rockefoten, er backen Aleksander Kolarov, som blir stående og digge lett til det fengende refrenget.

Videoen ble publisert på videonettstedet Youtube onsdag kveld.

– Den eneste Premier League-klubben som prøver seg på «Harlem Shake»!, lyder bildeteksten. Videoen er lagt ut av Manchester Citys offisielle profil.

Internettfenomen

Fenomenet har på få dager fått svært god fart på YouTube. Fenomenet startet med en video lastet opp av bruker ved navn “Filthy Frank” 2. februar, og derfra har fenomenet rett og slett eksplodert.

Det mest kjente norske bidraget er en video med nordnorske soldater, som i skrivende stund har mer enn 21 millioner visninger på Youtube.

Vil du lære deg «Harlem Shake»-dansen? Sjekk ut denne lenken (ekstern lenke).

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.