Normal

Nytt skremmeskudd fra City: - Vi har fått en fantastisk start

Manchester City viste nok en gang fantastisk offensiv fotball da de vant 3-2 borte mot Bolton søndag. Nok en gang beviste de lyseblå at de virkelig blir å regne med i årets Premier League.

Edin Dzeko

Bosniske Edin Dzeko jubler etter Citys tredje scoring mot Bolton søndag.

Foto: NIGEL RODDIS / Reuters

Gareth Barry

Gareth Barry gratuleres av lagkameratene Aleksandar Kolarov og Joleon Lescott etter sin kjempescoring i første omgang.

Foto: Tim Hales / Ap
Sergio Agüero

Sergio Agüero herjet med Swansea i forrige kamp. Søndag var han litt roligere, men fortsatt var han en viktig kreativ kraft for City.

Foto: Tim Hales / Ap
David Silva

David Silva har hatt en glimrende sesongåpning for City. Søndag spilte han nok en gang en god kamp.

Foto: Tim Hales / Ap

Kampfakta: Bolton - Manchester City 2-3

Roberto Mancinis menn herjet med Swansea og vant 4-0 i den første kampen i Premier League . Søndag fulgte de opp med tre scoringer borte mot Bolton.

Citys eminente angrepsrekke med David Silva, Sergio Agüero, Edin Dzeko lekte med Boltons forsvarsfirer gjennom hele kampen, og etter hvert kom også fjorårets City-toppscorer Carlos Tevez på banen.

– Vi har fått en fantastisk start, og er veldig selvsikre. Nå må vi spille som dette hver eneste kamp, sier Gareth Barry i et intverju vist på TV 2.

Tross imponerende kombinasjonsspill og lekre detaljer fra de lyseblå, ble det spennende mot slutten av kampen.

Bolton nektet å gi opp mot sine stjernemotstandere, og fikk satt inn ett mål i hver omgang. Til slutt ble det likevel tre poeng til bortelaget.

– Vi burde scoret flere mål, for vi dominerte kampen, sa City-manager Roberto Mancini, som i seiersintervjuet på sedvanlig vis forklarte at han trenger enda flere spillere for å lykkes i Premier League.

God første omgang fra City

City åpnet scoringsfesten etter 26 minutter. David Silva klinket til fra omtrent 18 meters hold, og ballen gikk i mål via bakken og Bolton-keeper Jussi Jääskeläinen.

City var virkelig i støtet i første omgang, og litt over ti minutter senere stod det 2-0. Garteh Barry fikk drømmetreff fra omtrent 20 meter, og den herlige reprisen i «superslow motion» viste at lagkamerat Micah Richards nesten ikke rakk å reagere før ballen føyk forbi ham og i krysset.

Kanskje mistet City litt av konsentrasjonen etter målet, for bare to minutter senere utlignet Ivan Klasnic med en kontant scoring etter et hardt og lavt innlegg.

Dzeko tilbake i slag

Rett etter pause var City i gang igjen, denne gangen ved tankspissen Edin Dzeko. Bosnieren, som virker i storform igjen etter en lite imponerende fjorårssesong, kjempet til seg ballen og satte den kontant i mål på halvspretten.

Boston nektet å gi seg, og etter 63 minutter reduserte de med et klassisk Kevin Davies-mål.

Kapteinen slo Joleon Lescott i lufta, og headet ballen i mål helt nede ved stolerota. Til slutt greide likevel City å ri i land seieren.

Fotballnyheter