Normal

Chelsea ute av FA-cupen

Chelsea slår følge med Manchester United ut av FA-cupen. Barnsley vant 1-0 lørdag kveld.

Kayode Odejayi
Foto: Owen Humphreys / PA Wire/PA Photos

Kayode Odejayis mål i det 66 minutt var nok til å sende de blå ut av FA-cupen. Dermed fikk den regjerende mesteren en tidlig exit fra FA-cupen i år.

Barnsley, som også har slått ut Liverpool i år, er dermed klar for semifinale for første gang på 96 år. I 1912 gikk de derimot helt til topps.

Dermed har to av de store favorittene røket ut i dag. Tidligere i dag røk Manchester United ut for Portsmouth i en annen kvartfinale.

Les også: Manchester United ute

- Ikke overraskende

Manager Simon Davey sier han ikke var overrasket etter kampen. - Vi dro til Liverpool og lagde et show. Folk sa at vi ikke kunne gjøre det igjen, men vi har bare tapt to kamper her hele sesongen. Jeg trodde vi kunne klare det, sa Davey.

- Jeg har aldri vært på Wembley. Jeg kan knapt vente, sa han etter kampen.

Nå venter enten Bristol Rovers, West Bromwich, Middlesbrough eller Cardiff i semifinalen.

- Min verste dag

- Dette er den verste dagen jeg har hatt siden jeg tok over klubben. Jeg er veldig skuffet og lei meg. Dette er en viktig turnering, sa Chelseas manager Avram Grant etter tapet.

Israeleren kan slite med å beholde jobben etter denne sesongen dersom det ikke blir trofeer. Tetkampen i den engelske eliteserien ser ut til å bli avgjort mellom Manchester United og Arsenal, og når Chelsea i tillegg er ute av FA-cupen og tapte i ligacupfinalen mot Tottenham ser mesterligaen ut til å være de blåkleddes mulighet denne sesongen.

- Vi visste at det ikke kom til å bli en enkel kamp, men vi spilte ikke bra. All ære til Barnsley som kjempet hardt, sa Grant.

Dette er Barnsley:

Manager: Simon Davey.

Spiller i mesterskapsserien.

Stiftet i 1887 som Barnsley St. Peters.

Hjemmebane: Oakwell.

Kapasitet: 23.009.

Vant FA-cupen i 1912.

Aktuell: Er klare for semifinale i FA-cupen etter å ha slått

Chelsea 1-0 lørdag.

Fotballnyheter