Normal

Ivanovic-hælflikk reddet Chelsea

Chelsea fikk en verst tenkelig start på kampen, men Branislav Ivanovic (29) og et Sunderland-selvmål reddet likevel seier for de mørkeblå.

Branislav Ivanovic

Serberen Branislav Ivanovic reddet 2-1-seier for Chelsea tidlig i andreomgang. Her feirer han scoringen med brasilianske Ramires.

Foto: Dean Mouhtaropoulos / Getty Images

KAMPFAKTA: Chelsea - Sunderland 2-1

Chelsea-supporterne har sett favorittlaget skusle bort viktige poeng ved flere anledninger denne sesongen. Mot Sunderland så det ut til å gå galt igjen.

Like før pause satte nemlig backen Cesar Azpilicueta ballen i eget nett på en corner, og Chelsea havnet under rett før lagene gikk til pause.

Men Rafael Bénitez må åpenbart ha sagt noen vise ord i Chelsea-garderoben, for ti minutter ut i andre omgang var kampen snudd.

– Det var positivt at vi kom tilbake som vi gjorde, sier Bénitez ifølge BBC.

Nok et selvmål

To minutter etter hvilen var det Sunderlands tur til å score selvmål. Matthew Kilgallon skulle bare stoppe et Oscar-skudd, men klarte istedet å kløne ballen i eget nett.

Etter 55 minutter scoret Ivanovic. Et hardt skudd fra midtstopper David Luiz traff hælen til serberen, som - enten det var med hensikt eller ikke - fikk hælsparket ballen i hjørnet.

165653238CB011_NEWCASTLE_UN Newcastle United v Fulham - Premier League

Newcastle-manager Alan Pardew jublet ellevilt etter Papiss Cissés matchvinnerscoring.

Foto: Chris Brunskill / Getty Images

Flere mål ble det ikke på Stamford Bridge, og Chelsea-supporterne kunne puste lettet ut. Trepoengeren førte Chelsea opp på tredjeplass på tabellen, ettersom Tottenham spilte 2-2 mot Everton tidligere på dagen.

Les også: Tottenham rotet bort seieren

Full oversikt: Sjekk Premier League-tabellen her!

Cissé sikret seier etter overtidsmål

Lengre nord i England utspant et annet fotballdrama seg. Newcastle stanget og stanget mot hardtkjempende Fulham, men to minutter på overtid kom den forløsende scoringen.

Et Yohan Cabaye-skudd havnet i beina på Papiss Cissé, som fikk snudd seg og banket inn 1-0-målet. Det var Cissés tredje overtidsscoring denne sesongen.

Trepoengeren var særdeles viktig for Newcastle, som klatret til 13.-plass på tabellen og tok et langt steg unna nedrykksplassene.

Kampfakta: Newcastle - Fulham 1-0

Fotballnyheter