NRK Meny
Normal

Chelsea slo City

London (NTB-Reuters): En scoring av Salomon Kalou og et selvmål av Richard Dunne sikret Chelsea 2-0-seier mot Manchester City

lørdag.

Nicolas Anelka og Joe Hart
Foto: NIGEL RODDIS / REUTERS

Chelsea er nå to poeng bak Manchester United, som spiller mot Middlesbrough søndag. Arsenal spilte 1-1 mot Liverpool for annen gang på fire dager, og er fem poeng bak United.

Smakte godt

Det tok Chelsea bare åtte minutter å ta ledelsen i bortemøtet mot Sven-Goran Erikssons Manchester City. En cross fra Nicolas Anelka havnet i nettet etter et uheldig selvmål av Dunne.

London-klubben gikk opp til 2-0 tidlig i annen omgang etter enda en blunder av Dunne. Han serverte alt på et sølvfat til Kalou som enkelt satt ballen bak Citys keeper.

Chelsea-manager Avram Grant som er under press etter tapet for Fenerbahce tidligere i uken, mente seieren smakte godt foran lagets returmøte i mesterligaen.

- Vi elsker å vinne, men vi visste at det ikke kom til å bli noen enkel match. Helt fra start var vi på hogget og uttellingen kom tidlig. City var også frampå noen ganger i første omgang, og det ble en underholdende kamp. I andre omgang følte jeg likevel at vi styrte det meste og hadde fortjent enda noen mål, sa Grant.

Fotballnyheter