NRK Meny
Normal

Chelsea slo City

London (NTB-Reuters): En scoring av Salomon Kalou og et selvmål av Richard Dunne sikret Chelsea 2-0-seier mot Manchester City

lørdag.

Nicolas Anelka og Joe Hart
Foto: NIGEL RODDIS / REUTERS

Chelsea er nå to poeng bak Manchester United, som spiller mot Middlesbrough søndag. Arsenal spilte 1-1 mot Liverpool for annen gang på fire dager, og er fem poeng bak United.

Smakte godt

Det tok Chelsea bare åtte minutter å ta ledelsen i bortemøtet mot Sven-Goran Erikssons Manchester City. En cross fra Nicolas Anelka havnet i nettet etter et uheldig selvmål av Dunne.

London-klubben gikk opp til 2-0 tidlig i annen omgang etter enda en blunder av Dunne. Han serverte alt på et sølvfat til Kalou som enkelt satt ballen bak Citys keeper.

Chelsea-manager Avram Grant som er under press etter tapet for Fenerbahce tidligere i uken, mente seieren smakte godt foran lagets returmøte i mesterligaen.

- Vi elsker å vinne, men vi visste at det ikke kom til å bli noen enkel match. Helt fra start var vi på hogget og uttellingen kom tidlig. City var også frampå noen ganger i første omgang, og det ble en underholdende kamp. I andre omgang følte jeg likevel at vi styrte det meste og hadde fortjent enda noen mål, sa Grant.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.