Chelsea vant kampen om Willian

Chelsea er enig med både Willian og klubben hans Anzji Makhachkala om en overgang for brasilianeren.

Willian

Flere klubber har jaktet Willians underskrift, men nå er brasilianeren enig med Chelsea. Det eneste som gjenstår før han er endelig klar er arbeidstillatelse.

Foto: Efrem Lukatsky / Ap

Det bekrefter London-klubben selv på sine hjemmesider.

Det eneste som gjenstår før 25-åringen er endelig klar for Chelsea er arbeidstillatelseshøring som skjer onsdag, skriver klubben.

Ifølge The Telepraph skal også Samuel Eto'o være en del av avtalen Chelsea har inngått med den russiske klubben.

Nær Tottenham

Flere klubber har vist stor interesse for brasilianeren i overgangsvinduet etter at hans russiske klubb sa seg villige til å la ham gå.

Forrige uke var Willian på medisinsk sjekk hos Tottenham, men Jose Mourinho følte seg likevel trygg på at brasilianeren ville ende opp på Stamford Bridge.

– Jeg vet hva spilleren ønsker, og vi kan ikke nekte for at det er en mulighet for at han blir Chelsea-spiller, uttalte Mourinho fredag.

Tottenham henter midtstopper

Samtidig som Chelsea bekrefter enigheten med Willian, bekrefter den rumenske klubben Steaua Bucuresti at midtstopper Vlad Chiriches (23) er på vei til Premier League og Tottenham.

Tottenham betaler 9,5 millioner euro (77 millioner kroner) for Chiriches, og det er det meste Steaua har fått for noen spiller.

Tottenham-manager André Villas-Boas har brukt over 90 millioner euro (730 millioner kroner) på spillere i overgangsvinduet. Blant annet har han hentet Paulinho fra Corinthians og Roberto Soldado fra Valencia.

Fotball

 • Neville gir seg som England-sjef

  Phil Neville er aktuell som hovedtrener i Inter Miami og trekker seg umiddelbart som landslagssjef for de engelske fotballkvinnene.

  Det opplyser Englands fotballforbund på sitt nettsted mandag ettermiddag.

  Det har vært kjent i en periode at Inter Miami-eier David Beckham forsøker å hente sin gamle lagkamerat i Manchester United som trener.

  Phil Neville
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Juventus feilet i ny toppkamp

  Juventus er på full fart mot å miste Serie A-hegemoniet. Mesterlaget tapte 0-2 i søndagens storduell borte mot Inter.

  Arturo Vidal og Nicolo Barella scoret i hver sin omgang i Milano. Seieren tok Inter opp i 40 poeng, som er like mange som byrival Milan på tabelltoppen. Antonio Conte har ferten av nok en ligatittel han kan legge til på sin sterke CV.

  Verre er det for Andrea Pirlo. Spillerlegenden strever med å rade opp seiersrekker Juventus er vant til å ha. Og søndag mislyktes Cristiano Ronaldo og co. i nok en toppkamp. (NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Özil forlater Arsenal

  Mesut Özil forteller til tyrkisk TV at han blir Fenerbahçe-spiller. Han forlater Arsenal uten å ha spilt en klubbkamp siden mars.

  Özil snakket om Fenerbahçe-overgangen i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag.

  – Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sier Özil. (NTB)

  Ôzil
  Foto: Bogdan Maran / AP
 • Scoret praktmål

  Son Heung-min og Harry Kane var toneangivende, men det vakre målet til Tanguy Ndombele ble kampens øyeblikk da Tottenham vant 3-1 over Sheffield United søndag.

  Like etter at David McGoldrick hadde laget ny spenning i Premier League-oppgjøret med sin 1-2-redusering, vartet Ndombele opp med et stykke fotballmagi da han vippet ballen på akrobatisk i mål fra spiss vinkel og sørget for 3-1 til bortelaget etter 62 minutter.

  Tottenham tok tidlig ledelsen da Serge Aurier nikket inn en presis corner fra Son. Deretter la Kane på til 2-0 med et flott skudd. Etter 3-1-målet til Ndombele kunne Tottenham trygge inn tre nye poeng.

  Ndombele
  Foto: Laurence Griffiths / AP
 • Endelig solgt

  Felipe Carvalho har ikke spilt for Vålerenga på to år. Ett år ble det i den kongeblå drakta, før han fikk hjemlengsel og dermed utlånt til Nacional.

  Da han skulle komme tilbake til 2020-sesongen, dukket han aldri opp. Oslo-klubben har prøvd å selge Carvalho over lengre tid, og nå har de endelig lykkes med det.

  Neste steg for Carvalho er Club Bolivar. Det melder Vålerenga på sitt nettsted søndag.

  Carvalho
  Foto: Geir Olsen / NTB