NRK Meny
Normal

Chelsea og Liverpool slått ut

Chelsea har feid all motstand til side i serien, men onsdag ble laget sendt ut av ligacupen med 3-4-tap hjemme mot Newcastle. Også Liverpool og Manchester City sa takk for seg.

Chelseas Ramires og Newcastles Shola Ameobi

Newcastles matchvinner Shola Ameobi i kamp mot Chelseas Ramires

Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap

Kampfakta: Chelsea - Newcastle

Verst var det for Roy Hodgsons Liverpool-lag, som slet seg til 2-2 hjemme
mot 2.-divisjonslaget Northampton bare for å tape straffesparkkonkurransen.

David Ngog fikk publikum til å puste ut med sin utligning i det 116. minutt, men så bommet både han og innbytter Nathan Eccleston fra 11-meteren. Fire av fem Northampton-spillere scoret, og dermed kunne gjestene juble for avansement.

- All ære til spillerne mine. De ga alt de hadde i kveld. Mot slutten falt de om med kramper og muskelproblemer, men de ga seg ikke, sa Northampton-manager Ian Sampson.

Gianni Zuiverloon og Simon Cox vendte til 2-1-seier for West Bromwich etter at et Manchester City-lag som omfattet norske Abdisalam Ibrahim hadde ledet ved pause.

Et riktig nok reservepreget Chelsea tok en tidlig ledelse ved Patrick van Aanholt, men fikk deretter tre strake baklengsmål ved Nile Ranger, Ryan Taylor og Shola Ameobi.

Nicolas Anelka våknet mot slutten og så ut til å ha berget ekstraomganger da han scoret to ganger. Men i siste minutt ble Ameobi matchvinner for gjestene.

Carew slo Gamst

Morten Gamst Pedersen og hans Blackburn ledet 1-0 halvveis borte mot Aston Villa, men kampen vendte da John Carew ble byttet ut i det 58. minutt. Erstatteren Emile Heskey utlignet etter et minutt på banen, og to mål av Ashley Young ga Villa 3-1-seier.

Magnus Wolff Eikrem håpet å debutere for Manchester United i bortekampen mot Scunthorpe, men han fikk aldri klarsignalet han håpet på og forble ubenyttet reserve.

Uniteds reservespekkede lag vant 5-2 med scoringer av Michael Owen (2), Darron Gibson, Chris Smalling og Park Ji-sung.

Wigan var ille ute i hjemmekampen mot Preston, men mål av Jordi Gomez og Charles N'Zogbia i de siste tre minuttene vendte til 2-1-seier.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.