Cesc Fabregas ute i tre uker

Arsenal-kaptein Cesc Fabregas er satt ut av spill i to til tre uker etter skaden han pådro seg i mesterligakampen mot Braga tirsdag.

Cesc Fabregas

Cesc Fabregas må belage seg på å ta det med ro i opp til tre uker.

Foto: MIGUEL RIOPA / Afp

Fabregas måtte byttes ut etter 69 minutter på grunn av en lårskade. Lagkameraten Emmanuel Eboue pådro seg en skade i kneet i samme kamp.

- Eboue kommer til å være ute i en stund, og vi må undersøke Fabregas onsdag. Det kan bli to eller tre uker. Det er veldig skuffende, for jeg var nølte med å la ham spille. Jeg tok en sjanse, og det slo tilbake mot oss, sa Arsenal-manager Arsene Wenger.

Skuffet Wenger

Arsenal hadde vært sikret avansement med uavgjort i Portugal, men tapte 0-2 for Braga. London-klubben ligger på annenplass i gruppen, med like mange poeng som treer Braga.

- Det er ingen grunn til å legge skjul på at dette er et veldig skuffende resultat, slo Arsène Wenger fast etter kampen.

Møter tabelljumbo

I siste runde venter tabelljumbo Partizan Beograd. Sjakhtar Donetsk topper gruppen og er tre poeng foran Arsenal og Braga.

Arsenal møter Aston Villa i den engelske eliteserien lørdag

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Sarpsborg 08 vant hele 3-0 over Vålerenga borte i semifinalen i cupen onsdag kveld. De møter vinneren av kampen Molde-Lillestrøm som spiller torsdag.
Se alle målene her.
Se alle målene her.