NRK Meny
Normal

Carrolls første for Liverpool

Andy Carroll scoret sine første mål for Liverpool og sørget for at det fortsatt er et håp om å komme blant de fire beste som får spille i Mesterligaen.

Andy Carroll

Andy Carroll kunne endelig smile i Liverpool-drakta

Foto: Tim Hales / Ap

Kampfakta: Liverpool - Manchester City 3-0

Veien opp til en mesterligaplass er likevel fortsatt lang. Liverpool er fortsatt på sjetteplass etter mandagens kamp, og avstanden opp til City på den avgjørende fjerdeplassen som gir kvalifiseringmulighet til Mesterligaen, er åtte poeng.

Har Liverpool en sjanse til å komme blant de fire beste i Premier League? Diskuter nederst i saken!

Etter en forferdelig start på sesongen, har de røde kapret poeng jevnt og trutt etter at Kenny Dalglish tok over som manager i januar. Derfor er ikke drømmen om mesterligaen ikke helt urealistisk.

Andy Carroll kom til Liverpool etter at de solgte Fernando Torres til Chelsea, men den tidligere Newcastle-spilleren har slitt med å finne veien til nettmaskene i sin nye klubb etter overgangen 31. januar i år.

Dirk Kuyt

Dirk Kuyt får fortjent ros etter 2-0-scoringen sin

Foto: PAUL ELLIS / Afp

I sin fjerde seriekamp for Liverpool fikk 22-åringen "hull på byllen" etter 13 minutters spill mot City. Etter en dårlig klarering av City-forsvaret fikk Carroll ballen på drøye 20 meter og dro til med høyreslegga. Skuddet var ikke så velplassert, men desto hardere og City-keeper Joe Hart klarte ikke å avverge.

Målet ga tydelig mersmak, og 20 minutter seinere var Carroll på farten igjen og nikket ballen i krysset. I mellomtiden hadde Dirk Kuyt økt Liverpools ledelse til 2-0.

Tevez skadd

Hardtsatsende Manchester City spilte en heller svak kamp, og fikk i tillegg Carlos Tevez skadd etter bare 16 minutters spill. Han ble stemplet i foten og hinket av banen. Spørsmålet er om han rekker lørdagens FA-cupsemifinale mot naborival United.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.