Carew spiller ikke mot Danmark

Ifølge Norges Fotballforbund (NFF) har John Carew fortsatt smerter i korsryggen. – Jeg er lei meg for at jeg ikke kan være med i denne viktige landskampen, sier Carew.

John Carew

John Carew mister den viktige landskampen mot Danmark på grunn av problemer med korsryggen.

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

John Carew (31) kommer ikke til å bli spilleklar til lørdagens viktige EM-kvalifiseringskamp mot Danmark på Ullevaal stadion, melder Norges fotballforbund (NFF).

  • Hvor avgjørende tror du det er for kampen at Norge mister Carew? Si din mening nederst i saken!


– Jeg er lei meg for at jeg ikke kan være med i denne viktige landskampen. Jeg har gjort alt jeg har kunnet for å bli klar i tide, men dessverre kommer kampen for tidlig for meg, sier Carew til fotball.no.

Korsryggen

Han har hatt smerter i korsryggen de siste to ukene og har ikke spilt siden Premier League-kampen mot West Ham 6. mars - kampen da han fikk skaden som nå ødelegger for den viktgiste landskampen på mange år.

Danmarks Arsenal-stjerne Nicklas Bendtner kjenner Carew fra engelsk fotball og sa mandag at Norge svekkes dersom Carew ikke spiller.

– John er en ekstremt sterk spiller og nesten umulig å ta ballen fra. Det vil være et stort handikap for Norge om han ikke er med, sa Bendtner.

Testet av landslagslegen

I perioden etter West Ham-kampen har Carew fått behandlinger i England. Nå er 31-åringen også testet og vurdert av landslagets medisinske team under ledelse av lege Thor Einar Andersen. Vurderingen er at Carew ikke blir spilleklar til Danmark-kampen.

– Jeg er sterk i troen på at landslagsgutta skal klare å slå Danmark på lørdag, sier John Carew.

Carew har scoret ett mål på sju kamper for Stoke etter utlånet fra Aston Villa.

(Les videre under avstemningen.)

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Lenge usikkert

Det har lenge vært usikkert om Carew kom til å rekke den meget viktige EM-kvalifiseringskampen mot Danmark .

Fra før har både keeper Jon Knudsen og forsvarer Tom Høgli måtte melde forfall til landslagskampen på grunn av skader. Med også Carew ute er det bare 18 spillere i den norske troppen til Danmarks-kampen.

Det norske landslaget samles tirsdag i Sandefjord for å gjøre unna de siste forberedelsene til lørdagens kamp, men det blir altså uten Carew.

Hvor avgjørende tror du det er for kampen at Norge mister Carew? Si din mening her!

Fotballnyheter