NRK Meny
Normal

Carew ut mot egen manager

John Carew liker ikke at Aston Villa-manager Gerrard Houllier har gått ut og sagt at nordmannen må prestere for å få ny kontrakt.

John Carew sammen med Gerard Houllier

John Carew sammen med Gerard Houllier

Foto: PAUL WHITE / AP

- Dette er respektløst, overfor både meg og store deler av fansen som synger navnet mitt hver uke, sier John Carew til VG.

Til Villas hjemmeside sier Houllier at den norske landslagsspissen må prestere på banen og vise hva han vil - om det er å fortsette å spille for klubben, eller fortsette karrieren et annet sted.

- Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gerard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det. For her er mye forandret de siste årene, spesielt siden Ashley Young og jeg kom til klubben. Vi og flere spillere er svært delaktige i den suksessen Aston Villa har hatt. Vi har tatt tre strake sjetteplasser og vært i en finale. Derfor mener jeg Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn, sier Carew videre.

- Ikke gjennom media

31-åringens avtale går ut etter sesongen og han sier manageren ikke har tatt opp saken med ham.

- Nei. Og vil han utfordre meg, så får han utfordre meg personlig. Ikke gjennom media. Hvis han mener jeg skal kjempe for en ny kontrakt med klubben, så får han ta det opp med meg.

- Jeg tror ikke spillergruppen synes noe om dette. Ikke fansen heller. Det er ikke veldig populært, for å si det sånn, sier Carew.

Carew skadet seg på trening nylig og blir borte fra fotballen i fire-fem uker.

Les: Carew mister Irland-landskampen

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.