NRK Meny
Normal

Carew kan få amerikansk manager

Bob Bradley fikk USA til å spille med hjertet utenpå drakta under VM. Nå kan han bli manager for John Carew.

USAs trener Bob Bradley

USA-trener Bob Bradley leder laget sitt mot Brasil tirsdag. Snart kan det være Manchester United, Arsenal og Chelsea han måler krefter med.

Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / Afp

John Carew

John Carew kan få amerikansk manager. Her feirer han et mål mot Manchester City.

Foto: ANDREW YATES / Afp

Mandag var Martin O'Neills regjeringstid i Aton Villa over . USA-trener Bob Bradley er koblet til den ledige managerjobben i John Carews klubb. Og Bradley vil gjerne til Europa.

Det la han ikke skjul på det da han fikk spørsmål om saken mandag, og bookmakerne i England holder nå den amerikanske treneren som favoritt til å overta etter O'Neill.

Ønsker å jobbe i Europa

Bradley har en kontrakt med det amerikanske fotballforbundet som løper til desember, men da han ble spurt om Aston Villa-jobben på en pressekonferanse før Brasil-landskampen, sa han klart og tydelig at han har et ønske om å jobbe i Europa.

Les: USA røk ut mot Ghana

- Jeg har hele tiden sagt at jeg er klar for nye og spennende utfordringer. Det er klart at det vil være en drøm for meg å kunne jobbe som trener i europeisk fotball, sa han.

Villa eid av amerikaner

Bradley har også bekreftet at han var i kontakt med Fulham før den engelske klubben ansatte Mark Hughes, men ha la også til at han må ha en seriøs prat med folkene i det amerikanske fotballforbundet etter at treningskampen mot Brasil er spilt tirsdag.

Noe som kan tale for Bob Bradley som ny manager for John Carews lag er at Aston Villa er eid av amerikaneren Randy Lerner.

Carew skadet

John Carew er for tiden på landslagssamling i Norge, men er skadet i begge knær.

Les: Carew skadet i begge knær - mister trolig landskampen

Er Bob Bradley rett mann for Villa? Diskutér!

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.