Brukerregistrering for nett-TV

For å få se 1. divisjon direkte i nett-TV er det nødvendig å registrere seg.

Grunnen er et krav fra Norges Fotballforbund om at denne tjenesten skal ha brukerregistrering.

Det vil fortsatt være gratis å se 1. divisjon i nett-TV.

NFF ønsker å bruke informasjonen til analyseformål.

Du vil bli bedt om personopplysninger som navn, adresse og kjønn i tillegg til en e-postadresse som må verifiseres.

Informasjonen vil ikke bli gitt til andre enn NFF, og verken NRK eller NFF vil bruke informasjonen til salgs- eller reklameformål.

Les mer om 1. divisjon i nett-TV her

Slik gjør du det

 • Gå inn i arenaene du vil se kamp på under eller gå inn her: Se 1. divisjon direkte
 • Du vil da få beskjed om å logge deg inn for å se kampen.
 • Trykk på den grønne teksten og velg deretter "Registrer deg i Mitt NRK" i det nye vinduet.
 • Du kommer da til brukerpåloggingssiden. Her kan du velge å logge deg inn med en konto du har fra før. For eksempel din Google-, Yahoo- eller OpenID konto.
 • Når du har gjort dette vil du få tilbud om å registrere deg hos oss, hvis det er første gang du bruker tjenesten. (Vi mottar ingen passord-informasjon fra de eksterne tilbyderne som Google eller Yahoo).
 • Hvis du har et brukernavn og et passord fra før (hvis du registrerte deg i fjor for samme tjeneste) så kan du logge på med ditt eksisterende brukernavn og passord.
 • Hvis du er ny bruker klikker du på ”Registrer deg” lenken.
 • Når du har fylt ut alle feltene, klikk på "Bli NRK-medlem". Du får da tilsendt en e-post der du må verifisere registreringen.

Når det er gjort er du registrert en gang for alle, og trenger i fremtiden bare å logge deg på med brukernavn og passord, eller med din Google, Yahoo eller OpenID konto for å se 1. divisjon direkte og gratis i nett-TV.

Fotball

 • Juventus feilet i ny toppkamp

  Juventus er på full fart mot å miste Serie A-hegemoniet. Mesterlaget tapte 0-2 i søndagens storduell borte mot Inter.

  Arturo Vidal og Nicolo Barella scoret i hver sin omgang i Milano. Seieren tok Inter opp i 40 poeng, som er like mange som byrival Milan på tabelltoppen. Antonio Conte har ferten av nok en ligatittel han kan legge til på sin sterke CV.

  Verre er det for Andrea Pirlo. Spillerlegenden strever med å rade opp seiersrekker Juventus er vant til å ha. Og søndag mislyktes Cristiano Ronaldo og co. i nok en toppkamp. (NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Özil forlater Arsenal

  Mesut Özil forteller til tyrkisk TV at han blir Fenerbahçe-spiller. Han forlater Arsenal uten å ha spilt en klubbkamp siden mars.

  Özil snakket om Fenerbahçe-overgangen i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag.

  – Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sier Özil. (NTB)

  Ôzil
  Foto: Bogdan Maran / AP
 • Scoret praktmål

  Son Heung-min og Harry Kane var toneangivende, men det vakre målet til Tanguy Ndombele ble kampens øyeblikk da Tottenham vant 3-1 over Sheffield United søndag.

  Like etter at David McGoldrick hadde laget ny spenning i Premier League-oppgjøret med sin 1-2-redusering, vartet Ndombele opp med et stykke fotballmagi da han vippet ballen på akrobatisk i mål fra spiss vinkel og sørget for 3-1 til bortelaget etter 62 minutter.

  Tottenham tok tidlig ledelsen da Serge Aurier nikket inn en presis corner fra Son. Deretter la Kane på til 2-0 med et flott skudd. Etter 3-1-målet til Ndombele kunne Tottenham trygge inn tre nye poeng.

  Ndombele
  Foto: Laurence Griffiths / AP
 • Endelig solgt

  Felipe Carvalho har ikke spilt for Vålerenga på to år. Ett år ble det i den kongeblå drakta, før han fikk hjemlengsel og dermed utlånt til Nacional.

  Da han skulle komme tilbake til 2020-sesongen, dukket han aldri opp. Oslo-klubben har prøvd å selge Carvalho over lengre tid, og nå har de endelig lykkes med det.

  Neste steg for Carvalho er Club Bolivar. Det melder Vålerenga på sitt nettsted søndag.

  Carvalho
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Uavgjort for Haaland og Sørloth

  Både Erling Braut Haalands Borussia Dortmund og Alexander Sørloths Leipzig tapte terreng i toppen av den tyske toppdivisjonen lørdag ettermiddag.

  Haaland var på banen hele kampen mot Mainz. Nordmannen bredsidet ballen vakkert i mål etter kun halvannet minutt, men målet ble annullert for en offside i forkant. Nærmere kom ikke Haaland. Thomas Meunier utlignet for Dortmund midtveis i andre omgang, og dermed endte det 1–1.

  Sørloth ble sittende på benken hele kampen da Leipzig spilte 2–2 borte mot Wolfsburg. Sørloths klubb er nummer to i ligaen, ett poeng bak Bayern München. Dortmund følger tre poeng bak der igjen. Begge har én kamp mer spilt enn ligalederen, som spiller søndag.

  Bundesliga - Borussia Dortmund v 1. FSV Mainz 05
  Foto: Ina Fassbender / Reuters