Mener bunnen er nådd for Moyes etter «sjokkerende tap»

Britiske tabloidaviser tror Manchester United-manager David Moyes kjemper mot klokka etter nederlaget for Olympiakos.

Moyes

TØFF MORGEN: David Moyes har nok hatt lystigere lesestoff til kaffen enn dette. Her er sportsforsidene til Daily Telegraph og The Sun innfelt.

Foto: ALKIS KONSTANDINIDIS / Reuters/Faksimile

Mirror

KLADDER: The Mirror mener Manchester United er på vei mot en ydmykende mesterliga-exit.

Foto: Mirror / Faksimile

En allerede tøff sesong for manageren ble enda verre da Manchester United gikk på sitt aller første tap mot et gresk lag tirsdag kveld.

Rødtrøyene tapte 2-0, skapte én målsjanse og fotballeksperter klarte knapt å forstå hvor tafatte de regjerende ligamesterne fremsto.

– Fra kebab til verre

Det gjør heller ikke de britiske storavisene, som onsdag spanderer god plass på marerittkvelden til Moyes.

«Mousacka for Moyes», skriver tabloidavisen The Sun, og serverer dermed et ordspill med den greske retten Moussaka og «sack» (avskjedige).

– Ting gikk fra kebab til verre for David Moyes da Old Trafford-fans ønsket å gi ham støvelen etter bare åtte måneder, skriver avisen videre.

«Clueless, aimless and hopeless», slår Daily Telegraph fast, og mener Manchester United har truffet bunnen etter tapet i Hellas.

«Greek clods», skriver The Mirror, som mener Chris Smalling, Tom Cleverley og Ashley Young var Uniteds svakeste på banen.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

Pressekonferanse med David Moyes etter åttedelsfinalen der Olympiakos vant 2-0 over Manchester United.

SE VIDEO: David Moyes var svært skuffet etter tapet i Hellas.

Van Persie-stikk

The Guardian gir god plass til et intervju med Robin van Persie, som skal ha vært kritisk til lagkameratene etter nederlaget.

– Våre spillere tar noen ganger rommet jeg har lyst til å være i. Og når jeg ser det, blir det vanskelig for meg å ta det rommet selv. Så det tvinger meg til å tilpasse løpene etter medspillerne. Og de er ofte i mine soner, dessverre. Jeg synes det er synd, skal van Persie ha sag til den nederlandske TV-kanalen NOS.

Stjernespissen rettet imidlertitd ikke kritikk mot manageren.

– Han jobber hardt, og det gjør vi også. Vi har ikke flaksen på vår side. Det er lett å peke fingeren mot noen, men jeg er ikke sånn, sa van Persie.

Men der David Moyes og United-spillerne var langt nede, er stemningen i Olympiakos-leiren naturligvis skyhøy.

– Å slå et så bra lag som United, og måten vi gjorde det på, er veldig spesielt. Jeg kan ikke legge skjul på hvor stolt jeg er av spillerne mine, sa trener Michel.

– Jeg tar ansvaret. Det er mitt lag. Vi vet at vi må spille bedre, og den ene gode tingen er at returkampen står igjen, sa Moyes.

Lagene møtes på Old Trafford 19. mars.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp