NRK Meny
Normal

Brenne reddet Lillestrøm

Simen Brenne reddet Lillestrøm fra sitt første hjemmetap for sesongen da han utliknet til 1-1 mot Stabæk på Åråsen.

Lillestrøms Simen Brenne
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Et hjemmelag som har scoret i de siste 30 hjemmekampene så lenge ut til å måtte bryte den gode statistikken.

Lite fungerte for de gule i denne kampen som ble preget av en våt gressmatte og to omganger med svært forskjellig underholdningsverdi.

Det var nemlig lite som tydet på at det var to topplag som møttes i første omgang på Lillestrøm.

Unøyaktighet

Stor unøyaktighet i pasningsspillet fra begge lag medførte lite godt offensivt spill. Spesielt var hjemmelaget svake fremover og LSK-trener Tom Nordlies taktikk med å sette Arild Sundgodt på benken til fordel for Kahlid Mouehli så ikke ut til å være noe sjakktrekk.

I andre omgang åpnet kampen seg opp og spillet bølget frem og tilbake. I en god LSK-periode scoret Stabæks Somen Tchoy et flott mål etter at Veigar Pall Gunnarsson hadde skapt store problemer for LSKs midtforsvar.

Brenne mål

I det Stabæk så ut til å få kontroll på kampen tabbet Keeper Jon Knudsen seg ut på et innlegg fra Bjørn Helge Riise og Simen Brenne kunne omsider score sitt første mål for LSK med et enkelt hodestøt.

Mot slutten presset LSK på for å hale i land seieren og innbytter Sundgodt var farlig frempå på en heading.

Knudsen rettet opp noe av tabben han gjorde på LSK sitt mål med flere gode redninger. Stabæk har etter kveldens kamp fortsatt en strålende statistikk på Åråsen og LSKs har fortsatt et hjemmekompleks mot laget fra Bærum.

Dagens poengtap gjorde at LSK nå er a poeng med Brann før neste rundes toppoppgjør i Bergen. Stabæk havnet sammen med Rosenborg og Tromsø på 13 poeng.

Fotballnyheter