NRK Meny
Normal

Brann reddet ett poeng på overtid

Kaptein Jon Inge Høiland inn 1-0 for Stabæk i det 90. minutt. Like etter satte imidlertid Kasper Skaanes inn utligningen for Brann.

Kasper Skaanes

Branns Kasper Skaanes feirer etter å ha satt inn 1-1 på overtid.

Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Brann så ut til å være på vei mot enda et skuffende resultat etter at Jon Inge Høiland sendte Stabæk i ledelsen etter 90 minutter spilt.

Men kun ett minutt senere dukket rødtrøyenes reddende engel opp. Kasper Skaanes stanget inn utligningen, og Brann reddet ett viktig poeng i nedrykksstriden.

– Det var det viktigste målet jeg har scoret. Det var godt å få et mål som betydde noe, sa Skaanes til TV2 etter kampen.

Stabæks målscorer Jon Inge Høiland var skuffet etter å ha rotet bort to poeng.

– Det føltes som en seier da ballen gikk i mål, men så slapp vi inn. Det er bittert, jeg synes vi hadde fortjent å vinne i dag, sa Høiland.

Boli i bakken

Det ble en sjansefattig første omgang på Nadderud. Stabæk hadde ballen mest, og presset til tider Brann bakover på banen, uten å komme til de helt store sjansene.

Etter 34 minutter ropte Stabæk på straffe. Franck Boli snappet ballen etter en dårlig klarering og satte fart inn i feltet. Der gikk han i bakken etter å ha blitt taklet av Erlend Hanstveit, men dommeren lot spillet gå, til Stabæk-spillernes store fortvilelse.

To mål på ett minutt

Det så lenge ut til at det ville ende 0-0, som ville vært første gang mellom de to lagene.

Men Jon Inge Høiland ville det annerledes. Etter 90 minutter steg Stabæks kaptein til værs og ga Stabæk ledelsen etter en corner, og Brann så ut til å gå glipp av ett viktig poeng.

Kasper Skaanes klarte imidlertid å berge det ene poenget kun ett minutt senere. Etter et innlegg fra Amin Askar endte hos en umarkert Skaanes, som hadde få problemer med å sende ballen i mål.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.