NRK Meny
Normal

Voksne menn som oppfører seg som barn!

Arsène Wenger og José Mourinho er så barnslige at de fortjener en rosablogg.

Mourinho og Wenger

SKIKKELIG SINTE: Arsène Wenger og José Mourinho er henholdsvis 64 og 51 år. I helgen holdt de på å ende i slåsskamp!

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

06.10.2014 – 12.33:

Ok, ok, jeg må bare fortelle om noe som skjedde på søndag. Det var FOR sykt.

Det var fotballkamp i England, og spillerne ble skikkelig hissige utpå der. En spiller på Chelsea så ut som han prøvde å ødelegge beina på han andre!! Taklingene føk i vildens sky.

Og da vettu, da ble det skikkelig krangel også mellom trenerne.

Du vet han Chelsea-treneren? Han på 51 år? Han ble SERIØST SINT da:P Haha. Og tror du ikke han franske treneren, han fra det andre laget, reagerte med samme mynt!

De to trenerne gikk rett opp i ansiktet til hverandre, han franske dyttet til Chelsea-treneren - det var like før de slåss liksom! I hvert fall så det sånn ut da. Det måtte komme en kar, reservedommeren tror jeg, inn i mellom dem for å skille dem. Det var bra at han var der - det kunne blitt stygt!

Men tingen er da, det er ikke første gang de to trenerne er sure på hverandre. Det virker som de har kranglet lenge!

For noen år siden, da trenerne var litt yngre enn de er i dag da, kranglet de også. Jeg tror det var i 2007 eller noe. Haha disse to ass! De takler åpenbart ikke trynet til hverandre :P Blir "beef" hele tiden! Lol

Bare se på det bildet her (gammelt bilde):

Mourinho og Wenger
Foto: TOM HEVEZI / AP

Man kan SE med det blåtte øye at de er uvenner!!!

Det har skjedd flere andre ganger også. Nesten hver gang de møter hverandre i kamp, blir det ypping og drittslenging. Det er nesten litt komisk! Hahaha.

Mourinho, han som er 51 år vettu, har sagt at han ble sur fordi han franske treneren kom inn i hans oppmerkede område. Der er jeg enig med Mourinho, faktisk. Du kan ikke bare GÅ inn i motstanderens oppmerkede område! Herregud, det er en grunn til at de er merket opp med HVIT MALING, liksom. Hallooo.

Mourinho og José
Foto: EDDIE KEOGH / Reuters

Mens Wenger (64 år, hvit i håret, masse erfaring), sier han ble sint fordi dommeren ikke ga noe rødt kort til han Cahill, som taklet Arsenal-spilleren så stygt. Etter kampen ville han ikke si unnskyld for dytten en gang! Haha tydeligvis oppgitt og forbanna!

Skjønner han litt, da. Det var dårlig dømming. Og det er lett å bli litt hissig når man ikke får det som man vil. En gang ble jeg også skikkelig sint da jeg ikke fikk det som jeg ville :(

Han franske fyller 65 år om litt over to uker. På forhånd, gratulerer med dagen! <8-)

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.