Her blir spillerne «skadet» etter å ha mottatt drapstrusler

Trusler fra ultras-grupperinger førte til at de italienske proffspillerne ikke turte å være på banen. Én etter én ble spillerne «skadet», og til slutt måtte dommeren avbryte kampen. Se den utrolige videoen!

Nocerina hører hjemme på nivå 3 i Italiensk fotball. Søndag møtte de Salernitana og kampen ble kun 20 min gammel. Nocerinas spillere var livredde for egne supportere og simulerte skader for å stoppe kampen.

SE VIDEO: Her blir Nocerina-spillerne «skadet» én etter én, og dommeren blir til slutt nødt til å avbryte kampen.

De oppsiktsvekkende scenene fant sted i derbyoppgjøret mellom Nocerina og Salernitana i italienske Lega Pro Prima - det tredje høyeste nivået i Italia.

Forholdet mellom klubbene er så anspent at Nocerina-fansen ikke fikk lov til å være til stede på tribunen, ifølge Aftonbladet.

Nektet å gå ut på banen

Det opprørte ultras-grupperinger så mye at de krevde at Nocerina ikke spilte kampen, og flere spillere skal ha blitt truet på livet av sine egne, ifølge La Gazzetta dello Sport.

– Vi vil ikke gå ut på banen fordi vi har blitt drapstruet av våre ultras, skal en spiller ha sagt like før avspark, ifølge den italienske avisen.

Ifølge Corriere dello Sport ble spillerne blant annet truet av opptil 200 ultras ved spillerhotellet før kampen.

Nocerina-spillerne holdt seg lenge skjult i garderoben, men kampen kom i gang etter 40 minutters forsinkelse.

Trippelbytte etter 50 sekunder

Det tok imidlertid bare 50 sekunder før Nocerina brukte alle sine bytter i et trippelbytte, og like etterpå begynte spillerne å falle som fluer.

Én etter én la Nocerina-spillerne seg ned og simulerte skader, mens motspillerne slår oppgitt ut med armene.

Ved ett tilfelle klarerer en forsvarsspiller ballen før han segner om og roper på hjelp.

– En skam

Etter drøyt 20 minutter har hele fem spillere vært «nødt» til å forlate banen, og dommeren har ikke annet valg enn å avbryte kampen.

Scenene fra søndagens kamp er slått stort opp i italienske medier.

– Det er en skam og en stor skade for italiensk fotball, sier Fransesco Ghirelli, president i Lega Pro Prima-divisjonen, ifølge Corriere dello Sport.

Ifølge avisen er det nå startet en etterforskning for å finne de ansvarlige bak truslene mot Nocerina-spillerne. Det var ledelsen i klubben som overtalte spillerne om å stille opp til tross for truslene.

Men siden dommeren ble nødt til å avbryte kampen, ble Salernitana tildelt seieren med sifrene 3-0.

Fotball

 • Blir permanent manager

  Den tidligere Manchester United-stjernen Wayne Rooney (35) er ansatt som Derby-manager på permanent basis.

  Det melder Championship-klubben selv på sine nettsider.

  Rooney kom til Derby som spillende trener i starten av 2020, men har ledet klubben siden slutten av november. Han har nå signert en kontrakt på 2,5 år for klubben som ligger tredje sist i mesterskapsserien i England.

  775448944
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Rooney ble Derby-manager fast

  Wayne Rooney, den tidligere Manchester United-stjernen, er ansatt som manager for Derby FC på permanent basis, melder klubben på sine nettsider. Rooney har ledet klubben siden slutten av november, og har nå signert for 2,5 år fremover.

  Rooney
 • Ferdig i Vålerenga

  Midtstopper Johan Lædre Bjørdal og Vålerenga er enige om å avslutte kontrakten seks måneder før tiden.

  – Jeg har hatt en veldig fin tid i Vålerenga, og det er deilig å kunne avslutte tiden her med den sesongen vi hadde i fjor og medaljen hengende rundt halsen. Jeg er glad for det jeg har bidratt med, sier han til klubbens egen nettside.

  34-åringen kom fra belgiske Zulte Waregem før 2019-sesongen. Han står med 40 kamper for Oslo-klubben.

  Bjørdal sier han ikke har planer om å legge opp, men spille «noen år til».

  Johan Lædre Bjørdal
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Graham Hansen forlenger

  Den norske landslagsstjernen Caroline Graham Hansen (25) har forlenget med Barcelona fram til 2023.

  Graham Hansen som ankom klubben fra Wolfsburg sommeren 2019, har bundet seg til Barcelona fram til 2023 melder klubben på sine nettsider fredag.

  Kantspilleren ble kåret til den Norges beste fotballspiller i 2020.

  Hun har scoret 16 mål på 39 kamper for Barcelona. Hun har vunnet både ligaen, den spanske supercupen og den katalanske cupen.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: Marc Gonzalez Aloma / Zuma Press
 • Arsenals seiersrekke ble brutt

  For første gang på 12 kamper holdt Arsenal nullen på hjemmebane i Premier League, men seiersrekken på fire kamper ble brutt med 0-0 mot Crystal Palace.

  Gjestene fra sørsiden av elva var best i første omgang og kunne godt ha ledet ved pause. Arsenal kom friskt fra start i 2. omgang, men det var en kamp som aldri tok fyr.

  Det mest positive for Arsenal var at laget omsider unngikk mål i en hjemmekamp. Baklengs i 11 på rad var den lengste rekken siden 1984. (NTB)

  Premier League - Arsenal v Crystal Palace
  Foto: Alastair Grant / Reuters