Bille Nielsen arrestert etter bytur

Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen skal ha spyttet på en ansatt og slått etter folk på vei ut av et utested i Trondheim natt til fredag. Han har fått et forelegg på 10.000 kroner av politiet.

bille

Nicki Bille Nielsen måtte overnatte i fyllearresten natt til fredag.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Politiet arresterte en 25-åring utenfor Three Lions like etter klokken to natt til fredag. Ifølge Adresseavisen er dette Rosenborgs danske spiss Nicki Bille Nielsen.

– Vi ser på denne saken med største alvor, og vil komme til bunns i hva som har skjedd, sier Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i RBK til Adressa.no.

Slo og spyttet

Adresseavisen har lest politiets logg, og Bille Nielsen skal ha revet ned et glass, spyttet på en ansatt og slått etter folk etter å ha blitt kastet ut av utestedet.

– 25-åringen ble pågrepet i natt, og har sittet i arresten. Han har fått et forelegg på 10 000 kroner for ordensforstyrrelser, sier operasjonsleder Leif Berglund til NRK.no.

Satt i fyllearresten

Nielsen skal ha blitt satt i fyllearresten etter hendelsen, hvor han ble sittende til fredag morgen. Politiet har selv anmeldt ham.

– Vi prøver nå å få mer klarhet i hva som skjedde natt til fredag. Dette er en sak vi selvsagt tar på største alvor, sier Tove Moe Dyrhaug.

Det er bare to dager til Rosenborg skal spille seriekamp mot Sarpsborg 08, menr spillerne hadde treningsfri fredag.

Cuphelt i storform

Den danske spissen har vist storform på banen i det siste, og avgjorde semifinalekampen mot Haugesund onsdag. Han har scoret åtte mål i serien så langt.

Torsdag var han på restitsjonstrening på¨Lerkendal, men dukket ikke opp på lunch/kakefest på Lerkendalbrakka etterpå. NRK fikk ikke intervjuet Nilsen, som dro på privat lunchavtale.

Fotballnyheter