Berget bytter ut Solskjær med Deila

Jo Inge Berget (23) leies ut fra Ole Gunnar Solskjærs Cardiff til Ronny Deilas Celtic frem til januar.

berget

Jo Inge Berget gjenforenes med gamle kjente i Celtic. Han kjenner både manager Ronny Deila og Stefan Johansen fra tiden i Strømsgodset.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Deila

Ronny Deila har signert sin første norske spiller. Fra før har han Stefan Johansen i troppen.

Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

– Jeg er glad for å bli en del av Celtic og ser frem til å gjøre det beste ut av denne muligheten, sier Jo Inge Berget til Celtics hjemmeside.

Cardiff-spilleren signerte mandag en utlånsavtale med den skotske klubben. Deila og Celtic sikret seg samtidig opsjon på kjøp.

Glad for å gjenforenes med Deila

Berget fulgte Ole Gunnar Solskjær fra Molde til Cardiff i fjor, men har fått svært lite spilletid i klubben.

Nå gjenforenes han med gamletreneren Ronny Deila i Celtic. Berget spilte under Deilas ledelse i Strømsgodset for tre år siden.

– Jeg kjenner manageren veldig godt og er glad for å skulle jobbe med ham igjen, og så klart med de gode spillerne i klubben, sier Berget.

Blir med mot Henning Bergs klubb

Snart skal 23-åringen møte enda en norsk trener.

Berget blir nemlig med troppen som reiser til Polen i morgen for å møte Henning Berg og Legia Warszawa i mesterligakvalifiseringen.

Deila sier Berget har mye å tilføre Celtic.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått Jo på laget. Jeg kjenner hans kvaliteter og er sikker på at han kan tilføre noe nytt til laget, sier manageren.

– Han er en spiller som vil jobbe hardt og gi alt for laget. Jeg håper han kan få en suksessrik tid i Celtic, legger Deila til.

Laster Twitter-innhold

Fotballnyheter