Bentley avgjorde mot gamleklubben

Bentley valgte gamleklubben Odd som motstander da han scoret sitt første mål for Brann. Hjemmelaget vant 2-0 i Bergen.

Bentley

Bentley scoret mot sin gamle klubb

Foto: Oddleif Løset/NRK

Bentley gikk fra Odd til Brann foran denne sesongen, og fikk mye pepper fra Odds trener Dag Eilev Fagermo, som nærmest beskyldte nigerianeren for å gå etter pengene.

Nå har Fagermo uttalt at han andgret på de sterke uttalelsene, og de to ga hverandre en varm klem før kampstart torsdag kveld.

- For å være helt ærlig, var det vanskelig å takle det som skjedde i dag. Dette var ett av mine vanskelige øyeblikk i livet, og jeg skal gå til Odd etterpå for å snakke om det, sa Bentley til NRK etter kampen.

Har vært skadd

Bentley har vært skadd og ikke slått helt til i den røde Brann-trøya, men har spilt bedre og bedre etterhvert. Men mål ble det ikke før det gjensto et drøyt kvarter av kampen mot Odd.

Da fikk Brann corner. Den klarte Odd aldri å klarere skikkelig, Bjørnar Holmvik fikk lagt inn, og der var Bentley, som bare jublet svært beskjedent da han hadde headet ballen i nota. Med 2-0 i den jevne kampen, avgjorde han matchen.

Det ble en jevn kamp i Bergen, men ingen sjanse-bonanza som den Brann var med på i Sarpsborg for bare tre dager siden. Nå var det langt mellom sjansene. Men Brann utnyttet sine best.

Branns første mål var en stygg keepertabbe av Andre Hansen. Hans klarerig gikk rett til Bentley, som spilte Erik Mjelde helt fri. Mjelde scoret i helt tom kasse.

Nå er Brann med helt i toppen, bare tre poeng bak serieleder Molde. Det var det nok få som hadde trodd før steriestart.

Fotballnyheter