Benitez: - Torres trives her

Manchester City blafrer med voldsomme pund-bunker i jakten på stjernespiller Fernando Torres. Men Liverpool-sjefen tror juvelen blir.

Fernando Torres

Pengesterke Manchester City har startet jakten på forsterkninger. Nå har de Fernando Torres i kikkerten.

Foto: Tim Hales / AP

- Torres er fornøyd. Helt fra starten har han hele tiden sagt han er fornøyd med tilværelsen på Anfield, sier Rafael Benitez ifølge Sky.

Torsdag snublet Liverpool mot Atletico Madrid og tapte 1-0 i Europaligaen.

Liverpool-stjernen Fernando Torres var ikke med ettersom han den siste tiden har slitt med skader.

Jaktes av City

Nå melder blant annet avisen The Guardian at pengesterke Manchester City skal være interessert i spanjolen.

Ifølge avisen skal klubben være villig til å bla opp 50 millioner pund (456 norske kroner) for Torres. City-manager Roberto Manchini forklarer sin interesse for Torres slik:

- For meg er på høyde med Carlos Tevez, Wayne Rooney, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo blant de beste i Europa. Fernando er en fantastisk spiss, og alle lag i Europa vil ha en slik spiller, sier Manchini.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Vil vinne titler

Torres gikk til Liverpool fra Atletico Madrid i 2007 i håp om å vinne internasjonale titler. Utbyttet har imidlertid vært magert, og denne sesongen spiller heller ikke Liverpool i Champions League.

Jakten på trofeer er trolig en viktig motivasjon for Torres ved et eventuelt klubbskifte, men hardtsatsende Manchester City kan også by på en fet lønn.

En eventuell overgang til Manchester City vil kunne gjøre Torres til den best betalte spilleren i engelsk fotball, og ifølge The Guardian skal de være villige til å tilby rundt 200.000 pund (1,8 millioner kroner) hver uke i lønn.

Liverpool-sjefen avviser imidlertid all prat om Torres-salg.

- Vi har sagt gjentatte ganger at Fernando ikke er til salgs. Han har fortsatt tre år igjen av kontrakten. Så hvordan skal de kunne signere en spiller som ikke ønsker å bytte klubb? spør han retorisk.

Fotballnyheter