Normal

Benitez MÅ vinne

Liverpool møter bunnlaget Portsmouth i kveldens Premier League-oppgjør. En kamp Rafael Benitez må vinne for å beholde støtten blant desperate fans. Følg dramatikken med BBCs radiosending i NRKs nettradio.

Benitez

Rafael Benitez har det tøft i Liverpoll då om dagen.

Foto: Scanpix

Benitez og Liverpool kommer fra tap i forrige runde mot Wigan og tap i midtukas Europa Liga-kamp mot franske Lille. Tap i kveld kan blir for mye for klubben, og for mye for Benitez.

Ifølge engelske sportsaviser vil det koste klubben ca. 160 millioner kroner å sparke Benitez - det er trolig den høye summen som har reddet spanjolen til nå. Sjetteplass og kamp om fjerdeplass med Manchester City, Tottenham og Aston Villa er ikke godt nok. Liverpool skal kjempe i toppen.

Scorer lite

Hvor mye mer Liverpool-eierne tåler får vi kanskje svar på i kveld. Men hjemmekamp mot bunnlaget i Premier League bør være tre sikre poeng.

Samtidig har ikke Liverpool scora mer enn to mål i en kamp på 22 kamper, og Portsmouth har, til tross for tabellposisjonen, spilt nokså bra fotball i det siste. Dessuten vant de hjemmekampen mot Liverpool tidligere i sesongen. Men Portsmouth har ikke vunnet på Anfield siden 1951.

Skadesituasjon:

Liverpool:
Tvilsom: Benayoun
Skadet: Aurelio, Skrtel

Portsmouth
Tvilsom: Mokoena, Smith, Vanden Borre
Skadet: Boateng

Fotballnyheter