Normal

Benitez kritiserer Hodgson

Tidliger Liverpool-manager Rafael Benitez kritiserer den sittende manageren Roy Hodgson, men det var ikke helt klart hva han mente.

Video Rafael Benitez om Roy Hodgson

Rafael Benitez mener at Roy Hodgson ikke har greie på hva han snakker om

- Hver pressekonferanse blir verre enn den forrige, og han snakker om ting han ikke har greie på. Enkelte kan ikke se en prest på et fjell av sukker, sa Rafael Benitez på en noe kryptisk måte.

Dette skal være et spansk ordtak for at en ikke ser sannheten selv om den stirrer deg rett i ansiktet. Prestens svarte kappe står i sterk kontrast til et fjell av hvitt sukker (journ.anm.)

Kjenner ikke klubben

Benitez som nå er manager i italienske Inter, hisset seg opp da navnet til Hodgson ble nevnt på pressekonferansen før mesterligaoppgjøret mellom Inter og Tottenham.

- Kanskje har han ikke vært i Liverpool lenge nok. Vi gav supporteren stoltheten tilbake, vi kjempet for klubben og vi kjempet for spillerne våre. Det er mulig han ikke skjønner det, sa Benitez videre.

Roy Hodgson

Roy Hodgson har ikke hatt noen enkel jobb etter at han overtok som Liverpool-manager

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Hodgson har ikke hatt noen umiddelbar suksess etter at han flyttet fra Fulham til Liverpool før sesongen. Åtte seire på 18 forsøk er fasiten så langt etter at de blant annet ble slått ut av ligacupen og ligger på en skuffende 13. plass i ligaen.

Resultater og tabell i Premier League

Tar ikke kritikk

Spanjolen forlot Liverpool i sommer etter seks sesonger som manager med blandet hell. Han har måttet tåle mye kritikk etter at han forlot Anfield, blant annet for sine taktiske disposisjoner og spillerkjøpene han gjorde. Han vil ikke godta kritikken fra Hodgson om pengebruken hans under tiden i Liverpool. Hodgson har blant annet stilt spørsmål ved han brukte 200 millioner kroner på Alberto Acquiliani og 115 millioner kroner på Ryan Babel.

- De har kjøpt inn ni spillere for en milliard kroner. Jeg forlot et lag med 13 landslagsspillere til en samlet verdi av tre milliarder, sa Rafael Benitez.

- I stede for å diskutere suksesser og flopper, må han konsentrere seg om jobben sin. Prøve å gjøre jobben sin best mulig og ikke snakke om nivået på spillerne sine eller nye spillere.

- Hvis man konsentrerer seg om å gjøre det beste man kan, vil det være det beste for klubben og det vil være det beste for fansen, sa Benitez videre.

Fotballnyheter