NRK Meny
Normal

Benitez er redd han kan få sparken

Allerede etter tre kamper som Chelsea-manager, brenner det under føttene på Rafael Benitez (52).

Rafael Benitez

Mislikt av fansen, og resultatene lar vente på seg. Rafael Benitez har fått en blytung start på tiden som Chelsea-manager.

Foto: IAN KINGTON / Afp

«You're getting sacked in the morning» runget utover Upton Park lørdag ettermiddag.

Ropene var rettet mot Chelsea-manager Rafael Benitez, som etter tre kamper som Chelsea-sjef fortsatt har til gode å hente hjem tre poeng til Stamford Bridge.

Lørdag ble det 3-1-tap for nyopprykkede West Ham - på ingen måte noe oppløftende resultat for «The Blues», som ikke har vunnet i serien siden 20. oktober.

– Ikke 100 prosent sikker

Chelseas nyansatte manager innrømmer at han merker presset. På spørsmål om han tror han får tid på seg til å snu den vonde trenden, svarte han følgende:

– Nei. Jeg er ikke 100 prosent sikker. Vi vant ikke kampen, hadde vi vunnet ville jeg vært fornøyd nå. Vi må vinne kamper for å snu dette, sa Benitez etter kampen.

Spanjolen erstattet supporterfavoritten Roberto Di Matteo, og Chelsea-supporterne har på ingen måte knyttet den tidligere Liverpool-manageren til sitt bryst.

Til tross for en dalende formkurve i serien samt svake resultater i mesterligaen, virket Chelsea-fansen å være fornøyd med Di Matteo, som ledet klubben til deres aller første mesterligatriumf og FA-cupseier i våres.

På hver eneste kamp blir Benitez møtt med plakater med påskriften "Rafa Out".

– Min hovedbekymring er å forbedre laget. Jeg tenker ikke på noe annet. Dersom vi tar poeng, blir supporterne også blide, sier Benitez.

Chelsea har ikke vunnet på sju strake seriekamper, og den tidlige serielederen har blitt skjøvet ned til 3.-plass - 10 poeng bak ledende Manchester United.

Hva synes du om Rafael Benitez? Si din mening i kommentarfeltet under!

Rafael Benitez-plakat

Chelsea-supporterne har gitt klart uttrykk for hva de synes om ansettelsen av Rafael Benitez som klubbens manager. 'Di Matteo Chelsea Legend - FACT - Rafa Chelsea Reject' lyder meldingen på dette banneret.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia