Benayoun reddet Liverpool

Etter at Manchester City hadde snudd kampen.

Liverpools Yossi Benayoun

Liverpool - Manchester City 2-2

City gjorde som Birmingham og snudde 0-1 til 2-1 på Anfield mot Liverpool, men det holdt ikke til seier. Drøye ti minutter før slutt kjempet Yossi Benayoun inn den viktige utligningen for Liverpool.

Kampfakta Liverpool - Manchester City

Klubbrekord

City satte klubbrekord med resultatet, som er den sjette uavgjortkampen til de lyseblå så langt i sesongen. Dermed er halvparten av kampene endt uavgjort.

Lørdag kunne laget bokført seier, noe som ville ha påført Liverpool enda større krise enn den som allerede råder i storklubben. Etter en målløs første omgang, der Liverpool hadde de største sjansene til å score, eksploderte det etter hvilen.

Langt bak teten

Tabell Premier League

Vertene tok ledelsen fem minutter ut i omgangen. Et Steven Gerrard-frispark ble styrt i mål av Martin Skretl, men de helrøde klarte ikke å beholde ledelsen. 20 minutter før full tid ordnet nemlig Emmanuel Adebayor 1-1, før Stephen Ireland prikket inn 2-1 til gjestene fem minutter senere. Ireland ble spilt gjennom og lå helt på offsidegrensen i forkant av målet.

City-spillerne og de gjestende supporterne rakk knapt å feire ferdig før det smalt igjen. Liverpool stormet i angrep, og Yossi Benayoun kastet seg fram og fikk kranglet ballen i mål til 2-2.

På tampen av kampen presset vertene hardt på for å få det viktige seiersmålet, men det ble nok et poengtap på hjemmebane for Liverpool, som fortsetter å være langt bak tetlagene i Premier League. Selv om ikke Premier League-leder Chelsea har spilt ferdig sin kamp mot Wolwerhamtpon lørdag, ligger de ti poeng foran Liverpool.

• Bellingham senket Barcelona i El Clásico på overtid

Barcelona tok ledelsen to ganger i El Clásico, men det gikk mot 2-2 og status quo i gullkampen i La Liga inntil Jude Bellingham ga Real Madrid seieren.

Det skjedde på overtid og på pasning fra Lucas Vázquez, som var involvert i alle de tre hjemmemålene på en dag da seriegullet i praksis ble sikret.

Lucas Vázquez og Vinicius Junior samarbeidet om to utligningsmål tidligere i kampen, og Real Madrid økte med seieren sitt forsprang til serietoer Barcelona til hele elleve poeng når seks serierunder gjenstår. (NTB)

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
  • Glimt gikk på sesongens første poengtap

Glimt fikk en drømmestart i toppkampen mot Molde da Nino Zugelj stanget inn 1–0 etter kun syv minutter.

Men Molde kjempet seg tilbake i oppgjøret. Ti minutter ut i andre omgang rev Kristoffer Haugen seg fri på bakerste stang, og pirket et innlegg fra Kristian Eriksen over målstreken.

Dermed gikk Bodø/Glimt på sitt første poengtap for sesongen, mens Molde unngikk å gå på sitt andre strake tap.

De to deler tabelltoppen med Brann, alle på ti poeng. Men Glimt har en kamp mindre spilt enn rivalene.

Bodø/Glimt-spillere feirer etter målskåring på Aspmyra 21. april
  • Perle da Liverpool slo tilbake med seier

Liverpool reiste seg etter europaligaexiten og vant 3-1 borte mot Fulham i Premier League søndag. Klubben er fortsatt med i tittelracet.

Liverpool-manager Jürgen Klopp overrasket og henviste både Mohamed Salah og Darwin Núñez til benkeplass til oppgjøret.

Uten stjernespillerne fra start sørget Trent Alexander-Arnold, Ryan Gravenberch og Diogo Jota for tre viktige poeng i kampen om Premier League-tittelen.

Seieren sender laget à poeng med Arsenal på tabelltopp. Manchester City har en kamp mindre spilt og går forbi begge om den vinnes. (NTB)

Premier League - Leicester City v Liverpool
  • Viking stoppet av FFK – tre kamper uten seier

Poengfangsten går trått for Viking. Søndag ble laget holdt til 1-1 hjemme mot Fredrikstad.

Ikke siden åpningskampen har Viking stått igjen som vinner i Eliteserien. Nicholas D'Agostinos hodestøt fikset poenget mot FFK.

Før det hadde Morten Bjørlo gitt gjestene ledelsen på fantastisk vis. I det åttende minutt snappet han opp en svak Viking-pasning, tok seg oppover i banen og knallet inn 0-1 fra 20 meter.

(©NTB)

Eliteserien i fotball 2024: Viking - Fredrikstad
  • KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier

Etter to uavgjort og ett tap vant KFUM Oslo sin første eliteseriekamp søndag. To mål før pause sørget for 2-0-seier over Sarpsborg på bortebane.

Oslo-laget var effektivt før hvilen, og Johannes Nuñez og Petter Nosa Dahl ordnet 2–0. Sarpsborg ledet an i andreomgangen, men greide ikke å forhindre at poengene ble med tilbake til hovedstaden.

Eliteserien i fotball 2024: Sarpsborg 08 - KFUM Oslo
Molde-keeper Jacob Karlstrøm er skuffa over at han rota det til i eigen boks då MFK tapte mot Odd i kveldens eliteseriekamp.