Bedre med flere eiere

Det kan være bra for Lyn at klubben får flere eiere, mener klubbdirektør.

Erik Langerud, Lyn
Foto: NRK

- Jeg tror på det at skal vi øke engasjementet og interressen rundt klubben så er det fornuftig i den situasjonen klubben er i nå å bredde antallet eiere i aksjeselskapet. Dette for å øke interessen for klubben ut ifra den basen som vi nå har, sier Lyn-direktør Erik Langerud til NRK.

Les: Vil selge seg ut av Lyn

Brynestad kan si opp kontrakten innen 1. juni, men oppsigelsestiden er på 19 måneder om ikke nye eiere er på plass. Klubben er ansvarlig for å finne noen som kan overta etter Brynestad, et arbeid som er i full gang.

- Det er hektisk og tøffe prosesser, men jeg tror definitivt at vi kommer i mål, sier Langerud videre.

Men for klubbens sportslige ledelse begynner det å haste, for at man ikke skal miste store deler av spillerstallen.

- Dårlig tid vil jeg ikke si at vi har, men vi bør in i en fase de kommende uken hvor vi ser over de kontraktene som skal reforhandles, avslutter direktøren.

Bruker ikke tid på dette

Trener Henning Berg er inneforstått med at det kan skje noe på eiersiden i klubben, men sier at det ikke noe som virker inn på jobben hans i eliteserieklubben.

- Jeg trener et fotball-lag og jobber med spillerne ute på feltet og under kamper, der stopper min arbeidsinnstruks. Jeg bruker tiden min på det jag kan gjøre noe med og det er hva vi kan gjøre på banen, sier Henning Berg.

Har det ingen innvirkning på ditt virke om Brynestad fortsetter ?

- Jeg kan ikke bruke tiden min på hva, hvis eller dersom. Jeg prøver å forholde meg til det vi har i dag. Vi har mange gode fotballspillere i klubben og vi har et bra lag. Det viktigste i min jobb er å gjøre det laget så godt som mulig, sier Berg videre.

Fotballnyheter