"Som et publag en søndag morgen"

David Beckhams nye klubb får hard medfart i engelske aviser.

David Beckham presenteres i LA
Foto: ROBYN BECK / AFP

David Beckham spilte riktognok ikke, men hans nye klubb Los Angeles Galaxy tapte 0-3 i vennskapskampen mot det meksikanske laget Tigres onsdag. Og det på hjemmebane.

"De spilte som et publag en søndag morgen", skriver The Sun.

Beckham har erklært som sitt mål å få opp amerikansk "soccer" til et høyere nivå. Det skal han få slite med, spår avisene i Beckhams hjemland. Iallfall når han har valt et så dårlig lag å spille for.

"Han kommer til å få en enorm oppgave bare med å løfte sitt lag opp over det absolutte bunnivå", skriver The Sun.

The Times er ikke mye nådigere:

"Beckham så kampen og spurte høflig om biografiske detaljer om sine nye medspillere. Det hadde vært bedre om han hadde gått rett på sak og spurt "hvordan i alle dager dere kan vente at jeg skal klare å gjøre noe ut av denne gjengen her", skriver The Times.

Avisa skriver at kampen må ha vært en virkelig kalddusj for Beckham, etter det voldsomme oppstyret da han ankom Los Angeles for et par dager siden. Bare et par tusen tilskuere så kampen onsdag, da Beckham altså ikke spilte.

"Glem kampen for å bli klar til kampen mot Chelsea lørdag. Becks' virkelige kamp blir å få Galaxy til å bli noe som likner et fotballag", skriver Daily Telegraph.

Daily Mails fotballskribent Paul Hayward setter Beckham i sammenheng med filmbyen Hollywood.

"Denne uka har vi sett lanseringen av "Beckham comes til America", som risikerer å ende som en "kalkun" i Hollywoods DVD-butikker", skriver Hayward.

Galaxy ligger nest sist i Western Conference. Klubben håper Beckham blir spilleklar til privatkampen mot Chelsea lørdag.

Fotballnyheter