NRK Meny
Normal

Beckham blir i Madrid

David Beckham sier at han ikke har noen planer om å gjøre store forandringer i fotballkarrieren sin, selv om han har sittet mye på benken i Madrid i år.

David Beckham vil bli i Madrid
Foto: PAUL WHITE / AP

Jeg vurderer absolutt ikke noen tilbud eller har planer om å flytte på meg i øyeblikket. Familien min og jeg trives godt i Madrid, sier David Beckham.

Han har fortsatt 11 måneder igjen av kontrakten med den spanske toppklubben.

Tror på Capello

Jeg har ingen andre planer enn å bli værende her i Real Madrid. Det kommer at jeg har tro på opplegget i klubben, og jeg stoler også fullt og helt på treneren vår, sier Beckham.

Det kommer heller ikke til å bli aktuelt for meg å forlate Real Madrid gjennom bakdøren. Derfor blir jobben min framover å overbevise trener Fabio Capello om jeg fortsatt er verd å satse på, sier briten.

 

Fabio Capello har gitt Bechham lite spilletid
Foto: MONDELO / AP

 

Lite spilletid

Det er likevel et faktum at Beckham er redusert til en annenrangsspiller under trener Capello. Han fikk med seg skarve 13 minutter i kampen mot Barcelona tidligere i oktober.

Avisen Marca har flere ganger den siste tiden satt spørsmålstegn ved Beckham og hva som kommer til å skje med ham. Foreløpig vet ingen hvilke planer Capello har for briten som ble satt ut av det engelske landslaget etter VM-sluttspillet i sommer.

Det er ingen tvil om at den gamle engelske lagkapteinen sliter, og det er heller ingen tvil om at han ikke ønsker å bli i Madrid som tilskuer, men konklusjonen er at Beckham ønsker å bli i Real Madrid, i hvert fall inntil videre.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.