NRK Meny
Normal

Beckham blir i Madrid

David Beckham sier at han ikke har noen planer om å gjøre store forandringer i fotballkarrieren sin, selv om han har sittet mye på benken i Madrid i år.

David Beckham vil bli i Madrid
Foto: PAUL WHITE / AP

Jeg vurderer absolutt ikke noen tilbud eller har planer om å flytte på meg i øyeblikket. Familien min og jeg trives godt i Madrid, sier David Beckham.

Han har fortsatt 11 måneder igjen av kontrakten med den spanske toppklubben.

Tror på Capello

Jeg har ingen andre planer enn å bli værende her i Real Madrid. Det kommer at jeg har tro på opplegget i klubben, og jeg stoler også fullt og helt på treneren vår, sier Beckham.

Det kommer heller ikke til å bli aktuelt for meg å forlate Real Madrid gjennom bakdøren. Derfor blir jobben min framover å overbevise trener Fabio Capello om jeg fortsatt er verd å satse på, sier briten.

 

Fabio Capello har gitt Bechham lite spilletid
Foto: MONDELO / AP

 

Lite spilletid

Det er likevel et faktum at Beckham er redusert til en annenrangsspiller under trener Capello. Han fikk med seg skarve 13 minutter i kampen mot Barcelona tidligere i oktober.

Avisen Marca har flere ganger den siste tiden satt spørsmålstegn ved Beckham og hva som kommer til å skje med ham. Foreløpig vet ingen hvilke planer Capello har for briten som ble satt ut av det engelske landslaget etter VM-sluttspillet i sommer.

Det er ingen tvil om at den gamle engelske lagkapteinen sliter, og det er heller ingen tvil om at han ikke ønsker å bli i Madrid som tilskuer, men konklusjonen er at Beckham ønsker å bli i Real Madrid, i hvert fall inntil videre.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia