Normal

– Solskjær er ikke i samtaler med Toronto

En kilde i klubben Toronto FC avviser at Ole Gunnar Solskjær (42) er på vei til å bli klubbens nye manager.

Solskjær

RYKTER: Det er fortsatt usikkert om Ole Gunnar Solskjærs reiser til den amerikanske proffligaen for å lede fotballaget Toronto FC.

Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

Det er mlssoccer.com som melder dette.

Fotballnettstedet har snakket med en kilde i klubben som de siterer at har sagt at det er «hundre prosent ikke sant» at klubben er i samtaler med Solskjær om å bli deres nye manager.

Tirsdag kveld meldte Dagbladet at nordmannen angivelig var i samtaler med den canadiske klubben om managerjobben.

Solskjærs agent Jim Solbakken bekreftet overfor avisen at det pågår samtaler mellom partene.

Overfor NRK vil ikke agenten kommentere uttalelsene til Toronto FC-kilden.

Michael Bradley

TORONTO-SPILLER: Michael Bradley. Sønnen til Stabæk-trener Bob Bradley.

Foto: John E. Sokolowski / Reuters

Flere rykter

Dette avviser nå altså en kilde i klubben og dermed er det full forvirring rundt den mulige Canada-turen til en av Norges største fotballprofiler.

Solskjær har vært uten jobb siden han fikk sparken i Cardiff for omlag ett år siden, men inngikk i april en avtale med 1. divisjonsklubben Kristiansund om å være gjestetrener én gang i uka.

Etter det har 42-åringen blitt linket både til sveitsiske Basel og gamleklubben Molde, uten at det har materalisert seg i noen jobb.

Laster Twitter-innhold

Presset trener

Etter en dårlig start på forrige sesonge sparket Toronto FC hovedtrener Ryan Nelsen og hele støtteapparatet i klubben 31. august i fjor. Greg Vanney, klubbens egen assisterende daglige leder og akademidirektør, fikk jobben med å bygge opp igjen klubben.

Men Vanney har også fått merke presset. Etter en periode med flere strake tap hang trenerjobben til den tidligere amerikanske landslagsspilleren i en tynn tråd.

Nå har imidlertid Toronto-skuta fått en bedre kurs. Laget ligger i skrivende stund på en femteplass i «Eastern conference» i den amerikanske proffligaen Major League Soccer (MLS), med flere kamper til gode på lagene foran.

Vanney er fortsatt ansatt som hovedtrener i Toronto FC.

Ikke sluttspill

Toronto er et middels godt lag i MLS. Det canadiske laget endte i fjor på sjuendeplass i «Eastern conference» og ble nummer 13 sammenlagt i MLS.

De nådde dermed ikke sluttspillet.

USAs midtbanestjerne Michael Bradley, og sønn av Stabæk-trener Bob Bradley, spiller på Toronto FC.

Fotballnyheter