Aston Villa raknet igjen

En sen scoring av Diego Tristan nektet Aston Villa en etterlengtet seier i møtet med West Ham.

 Diego Tristan utligner for West Ham
Foto: CHRIS RATCLIFFE / AFP

John Carew spilte hele kampen for Aston Villa, som er sulteforet på trepoengere.

Siden Blackburn ble slått 2-0 borte 7. februar har Birmingham-laget spilt åtte kamper uten seier (0-3-5).

Se også: Kampfakta Aston Villa - West Ham

Lørdag ble det poengdeling mot West Ham etter at Diego Tristan stusset inn 1-1 i det 84. minutt og utlignet Emile Heskeys tidlige scoring.

Sjansjehav

Villa hadde nok av sjanser til å avgjøre kampen foran hjemmefansen, men maktet ikke å følge opp veteran Heskey. John Carew hadde i løpet av den siste halve timen tre gode sjanser til score:

Gianfranco Zola på tribunen

Gianfranco Zola på tribunen.

Foto: CHRIS RATCLIFFE / AFP

Først gikk skuddet i nettveggen, deretter nikket han upresset over fra kort hold, før han på overtid ble fratatt ballen da han var alene igjennom. Carew skulle hatt straffe da James Tomkins stoppet ballen med hånden, men nordmannen hadde unngått duellen dersom han ikke hadde somlet på veien mot mål.

Også gjestene hadde store sjanser, og utligningen seks minutter før slutt var fortjent da Gianfranco Zolas gutter presset på.

For Villa ser det mørkt ut med tanke på mesterligadrømmen. Laget ligger nå hele sju poeng bak Arsenal (fjerdeplass) og har i tillegg en kamp mer spilt. Arsenal er også i kanonform har og fem strake seirer.

Se også: Tabell Premier League

Fotball

 • Skjøt Solskjær ned fra tabelltopp

  Leicester slo Chelsea 2-0 i tirsdagens toppkamp i Premier League og er ny serieleder, iallfall inntil Manchester-lagene spiller onsdag kveld.

  Wilfred Ndidi og James Maddison scoret for Leicester før pause, og for første gang fikk manager Brendan Rodgers se ett av sine lag slå Chelsea. Det skjedde i 16. forsøk.

  Laget er ett poeng foran United og tre foran City, men begge Manchester-lagene skal i aksjon onsdag.

  Wilfred Ndidi
  Foto: Michael Regan / AP
 • Videre i FA-cupen

  Southampton fikk det ikke lett i ruskeværet, men vant den utsatte FA-cupkampen mot Shrewsbury 2-0 og får besøk av tittelforsvarer Arsenal i 4. runde lørdag.

  Dan N'Lundulu scoret kampens første mål etter ett kvarter - og det var også 21-åringens første for klubben, i hans første kamp fra start.

  Først i det 89. minutt utløste James Ward-Prowse spenningen da han scoret på frispark fra distanse.

  Dan N'Lundulu
  Foto: Adam Davy / AP
 • Haaland målløs da 17-åring avgjorde

  Etter uavgjort hjemme mot Mainz forrige runde, trengte Dortmund en seier mot Bayer Leverkusen for å henge med i toppkampen. Men sjansesløseri ødela for de gule og svarte.

  I første omgang tok Bayer Leverkusen ledelsen etter 14 minutter første omgang ved Moussa Diaby.

  Julian Brandt scoret mot gamleklubben, og utliknet etter 67 minutter. Både før og etter målet hadde Dortmund flere store muligheter, uten at de klarte å utnytte de.

  Istedenfor stjal 17 år gamle Florian Wirtz showet. 10 minutt før slutt satt han ballen i hjørrnet etter en kontring. Det ble også kampens siste mål, og sluttresultatet ble 2-1.

  Erling Braut Haaland spilte hele kampen, uten at han kom til noen av kampens største sjanser. Nærmest var han etter 64 minutter da han fikk en avslutning blokkert. Dermed har nordmannen gått målløs av banen i tre av fire kamper etter jul.

  Dortmund står på 29 poeng og ligger på fjerdeplass, mens Bayer Leverkusen klatrer til andreplass på tabellen.

  Erling Braut Haaland
  Foto: Martin Meissner / AFP
 • Scoret igjen

  Superspiss Michail Antonio sikret West Ham sin tredje strake seier i Premier League etter 2–1 mot West Bromwich onsdag.

  – Det er utrolig å være del av denne klubben nå. Kjemien er fantastisk, og ennå har vi ikke nådd vårt toppnivå, sa matchvinneren til BT Sport.

  Hjemmelaget gikk opp i ledelsen like før pause etter scoring av Jarrod Bowen. Vladimír Coufal ga den målgivende pasningen.

  Så reduserte bortelaget etter mål fra Matheus Pereira, før Mikhail Antonio vartet opp med en ekte spiss-scoring i det 66. minutt. På en pasning fra Andrey Yarmolenko hamret Antonio ballen i mål på volley, til tross for at han var i duell med tre motspillere.

  Det er hans femte mål for sesongen. West Ham er nå ubeseiret i seks kamper.

  Michail Antonio
  Foto: MATTHEW CHILDS / AFP
 • Elabdellaoui ute fra sykehus

  Omar Elabdellaoui er utskrevet fra sykehuset etter fyrverkeriulykken som rammet øynene hans på nyttårsaften.

  Det bekrefter fotballklubben Galatarasay på sine hjemmesider.

  Der opplyser også klubben om at Elabdellaouis behandling vil fortsette hjemme i Norge.

  – Jeg blir bedre. Jeg får utmerket og profesjonell hjelp fra det medisinske apparatet og vi gjør fremskritt hver eneste dag, skrev Omar Elabdellaoui på Instagram den 6. januar.

  Omar Elabdellaoui
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB