NRK Meny
Normal

Anmelder supportere etter barbråket

Bartender Kristoffer Gustavsen kommer til å anmelde supporterne som i natt slo ham ned og i tillegg smadret baren han jobber i.

Utestedet Solid i Tromsø

Det var etter kampen mellom Tromsø og Vålerenga at bråket startet.

En gruppe Vålerenga-supportere, trolig casuals, havnet i klammeri med en gjeng TIL-supportere på utestedet Solid midt i Storgata i Tromsø. De skal ha blitt provosert over at det ble ropt "Heia TIL" inne på utestedet.

- Vi vet ikke om det er casuals eller ikke, for det er ikke opplyst direkte til oss i politiet. Men vi har sett at det antydes at det kan være slike karer, sier operasjonsleder ved Tromsø Politistasjon, Arne Haagensen til nrksport.no.

- Kom for å slåss

Bartender Kristoffer Gustavsen, som var på jobb på Solid i går kveld, forteller om ville tilstander i den populære baren. Han søkte til slutt tilflukt i kjøkkenet og ringte politiet.
- Det var helt tydelig at dette var folk som var ute etter å slåss, sier han til Bladet Tromsø.
Han fikk selv to slag i ansiktet og kommer i løpet av dagen til å levere inn en anmeldelse for legemsfornærmelse.

Varsler endringer

Episoden fører nå til at Vålerenga tar affære. Administrerende direktør i klubben, Pål Breen, bekrefter at de har sittet i møte i dag i forbindelse med episoden.

- Vi skal ha et møte med disse casualsene senere, hvor vi skal innhente opplysninger. Det kan bli endringer i sikkerhetsopplegget, varsler Breen.

Bråket skal ha endt med at baren ble knust, en nyinnkjøpt sofa ble ødelagt, og en stor frontrute sprakk, melder itromso.no.

Fotballnyheter