NRK Meny
Normal

Anmelder supportere etter barbråket

Bartender Kristoffer Gustavsen kommer til å anmelde supporterne som i natt slo ham ned og i tillegg smadret baren han jobber i.

Utestedet Solid i Tromsø

Det var etter kampen mellom Tromsø og Vålerenga at bråket startet.

En gruppe Vålerenga-supportere, trolig casuals, havnet i klammeri med en gjeng TIL-supportere på utestedet Solid midt i Storgata i Tromsø. De skal ha blitt provosert over at det ble ropt "Heia TIL" inne på utestedet.

- Vi vet ikke om det er casuals eller ikke, for det er ikke opplyst direkte til oss i politiet. Men vi har sett at det antydes at det kan være slike karer, sier operasjonsleder ved Tromsø Politistasjon, Arne Haagensen til nrksport.no.

- Kom for å slåss

Bartender Kristoffer Gustavsen, som var på jobb på Solid i går kveld, forteller om ville tilstander i den populære baren. Han søkte til slutt tilflukt i kjøkkenet og ringte politiet.
- Det var helt tydelig at dette var folk som var ute etter å slåss, sier han til Bladet Tromsø.
Han fikk selv to slag i ansiktet og kommer i løpet av dagen til å levere inn en anmeldelse for legemsfornærmelse.

Varsler endringer

Episoden fører nå til at Vålerenga tar affære. Administrerende direktør i klubben, Pål Breen, bekrefter at de har sittet i møte i dag i forbindelse med episoden.

- Vi skal ha et møte med disse casualsene senere, hvor vi skal innhente opplysninger. Det kan bli endringer i sikkerhetsopplegget, varsler Breen.

Bråket skal ha endt med at baren ble knust, en nyinnkjøpt sofa ble ødelagt, og en stor frontrute sprakk, melder itromso.no.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.