Angan reddet poeng for Solskjær

To mål av David Claude Angan sørget for at Ole Gunnar Solskjærs Molde kapret et poeng mot Viking.

Moldes Davy Angan

Moldes Davy Angan setter inn det første av sine to mål mot Viking

Foto: Ellingsen, Tommy / Scanpix

Kampfakta: Viking Molde 2-2

Molde har fortsatt til gode å vinne i eliteserien, og det også ut til at de skulle reise poengløse fra Stavanger, men David Claude Angan ville det annerledes. Han reddet ett poeng da han utliknet for Molde ti minutter før kampslutt.

Kommer Viking og Molde til å klarte på tabellen utover i sesongen? Diskuter nederst i saken!

Dermed endte det også med uavgjort mellom Solskjær og hans læremester fra hans egen tid i Molde-drakten, Viking-trener Åge Hareide.

- Etter den første halvtimen hadde jeg ikke vært fornøyd med ett poeng, men etter hele kampen er jeg fornøyd med ett, sa Ole Gunnar Solskjær til TV 2 etter kampen.

Viking-treneren var heller ikke helt fornøyd med resultatet.

- Vi ledet kampen med kort tid igjen og vi hadde flere sjanser til å klarere ballen før utlikningen, men Molde kjempet bra, sa Hareide.

Ole Gunnar Solskjær og Åge Hareide

Både Ole Gunnar Solskjær og Åge Hareide hadde ønsket seg flere poeng

Foto: Ellingsen, Tommy / Scanpix

Jevnt i målvaktsduellen

En annen duell ikke ble avklart etter mandagens kamp, var den mellom de to landslagsaktuelle målvaktene.

Både Moldes Espen Bugge Pettersen og Vikings Rune Almenning Jarstein spilte en bra kamp uten de store feilene. Jarstein hadde kanskje en mulig til å redde den siste scoringen til Angan, men skuddet kom fra kort hold og gikk mellom beina til keeperen.

Molde startet best

Rune Almenning Jarstein

Rune Almenning Jarstein

Foto: Ellingsen, Tommy / Scanpix

Molde var det førende laget i den første halvtimen, så tok hjemmelaget over kommandoen.

David Claude Angan fikk to forsøk og scoret på det andre da Molde tok ledelsen etter bare fem minutters spill i Stavanger.

Målet kom etter flott forarbeid av Magne Hoseth som kom seg fri på høyresiden og fant en umarkert Angan på seks meter med et presist innlegg. Viking-målvakt Jarstein stoppet det første forsøket med en flott reaksjonsredning, men han var sjanseløs på returen.

Erik Nevland gjorde det han kan best etter en halv times spill. Etter litt om og men fikk han ballen på ti meter og satte den kontakt i mål.

Fem minutter senere fikk hjemmepublikum enda mer å juble for. Valon Berishas skudd gikk via Moldes Vegard Forren og den ene stolpen før den gikk over målstreken.

Ett poeng var likevel for lite for begge lag som fortsatt ligger i bunnen av tabellen.

Fotballnyheter