Andresen: - Det er gullkamp igjen

Vålerenga slo Brann 1-0 på Ullevall stadion og tok dermed inn på serieleder Rosenborg.

Martin Andresen

En engasjert Martin Andresen på sidenlinjen da Vålerenga slo Brann

Foto: Lien, Kyrre / Scanpix

NRKsport.no fulgte Vålerenga - Brann

- Det er gullkamp igjen, sa Vålerenga-manager Martin Andresen til TV 2 etter kampen.

Vålerenga tok sin femte seier på rad og knappet inn to poeng på serieleder Rosenborg, som nå har fem poengs forsprang. Det er fem serierunder igjen og de to topplagene møtes på Lerkendal neste søndag.

- Vi har spilt oss inn i en slik situasjon som gjør at vi kjemper om gullet. Slår vi Rosenborg på søndag, må de bare gjøre en feil til, sa Andresen videre.

Klarer Vålerenga å ta igjen Rosenborg? Diskuter nederst i saken!

Les: Rosenborg tapte poeng

Brann var det beste laget i starten av kampen og Erik Huseklepp fikk en stor sjanse til å sende Brann i føringen etter 25. minutter, men alene med keeper klarte han å sette ballen langt til side for mål.

Via Shelton

Eliteseriens beste hjemmelag startet kampen unormalt tamt, men kom bedre med etterhvert og scoret også kampens første mål.

Luton Shelton

VIFs Luton Shelton (i midten) blir gratulert etter at han satte inn 1-0 med hjelp fra Mohammed Fellah

Foto: Lien, Kyrre / Scanpix

Mohammed Fellah fyrte av et skudd fra 18 meter som gikk via Luton Shelton og i mål.

Etter det tok Oslo-laget over kommandoen på kampen og spilte seg til flere store målsjanser. Flott veggspill kunne fort ført til flere mål, men det sviktet i de avgjørende øyeblikkene. Både Shelton og Morten Berre kom alene med Håkon Opdal i Brann-målet, men klarte ikke score.

Trenger poeng

Brann hadde også sine sjanser, men Huseklepp hadde ikke scoringsformen inne. Dermed ligger bergenserne fortsatt på 12. plass og trenger snart noen poeng hvis de ikke skal havne i bunnstriden.

- Det er bare det lille ekstra som skal til for at vi skal score, men topplag har en tendens til å vinne sånne kamper, sa Brann-trener Rune Skarsfjord til TV 2.

Fotballnyheter