NRK Meny
Normal

Alle overgangene i England

Robbie Keane skal tilbake til Tottenham, og to nordmenn er aktuelle for engelske klubber. Se alle overgangene her!

Ricardo Quaresma, Andrej Arsjavin og Robbie Keane
Foto: Antonio Calanni(AP)/Torsten Silz(AFP)/Paul Thomas(AP)

De engelske eliteserieklubbene fikk utvidet overgangsvinduet i dag på grunn av det voldsomme snøværet i Storbritannia .

Vinduet stengte i dag klokken 18, men klubber som får problemer på grunn av været får utsatt fristen med 48 timer.

Les: Fikk utvidet overgangsvinduet

Likevel er det hektisk på overgangsmarkedet, og flere klubber har forsterket stallen i siste liten.

Andrej Arsjavin

Andrej Arsjavin ser ut til å ende opp i Arsenal allikevel.

Foto: TORSTEN SILZ / AFP

- Arsjavin klar for Arsenal

Arsenal har lenge forsøkt å hente den russiske stjernespilleren Andrej Arsjavin fra Zenit St. Petersburg, og nå ser det ut til at overgangen blir en realitet.

Det til tross for at Zenits talsmann tidligere i dag sa at forhandlingene hadde strandet.

Arsjavin reiste til London i dag for å prøve å redde overgangen, og kilder innad i Arsenal sier klubbene er enige om en overgangssum på 12 millioner pund.

Les: - Arsjavin klar for Arsenal

Chelsea har hentet portugisiske Ricardo Quaresma på lån fra Inter. Quaresma blir den sjette portugiseren på Stamford Bridge, og skal spille for London-laget ut sesongen.

Robbie Keane

Robbie Keane er klar for Tottenham.

Foto: PAUL ELLIS / AFP

Vingen har tidligere spilt for Porto og Barcelona, og spilte under Chelsea-manager Luis Felipe Scolari på landslaget i EM i 2008.

Keane vender «hjem»

Liverpool-spissen Robbie Keane vender tilbake til Tottenham etter bare seks måneder. Iren har bare scoret fem mål i Liverpool, og har lenge vært aktuell for en retur til White Hart Lane.

Les: Keane tilbake til Tottenham

Overgangssummen er foreløpig ukjent, men engelske medier har tidligere anslått at prisen skal ligge på rundt 15 millioner pund.

Nordmenn til England

Tore Reginiussen under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Island

Tore Reginiussen skal være aktuell for Fulham.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Nordmannen Rune Lange blir leid ut til League One-klubben Hartlepool United. Leieavtalen gjelder ut sesongen. Lange har slitt med skader, og ble fristilt fra kontrakten med Vålerenga etter nyttår.

Les: Lange vil spille serieinnspurten

En annen nordmann, Tromsøs Tore Reginiussen, skal være klar for Fulham, skrev Nettavisen tidligere mandag. Sportsdirektør Morten Kræmer ville ikke kommentere ryktet.

TIL-direktør Tom Bendiksen avviser mandag kveld at Reginiussen er i ferd med å bli lagkamerat med Brede Hangeland og Erik Nevland. Bendiksen sier til nordlys.no at Reginiussen blir i Tromsø fram til sommeren.

Les: Tore Reginiussen til Fulham

Fulham har også signert en låneavtale med Inter-spilleren Olivier Dacourt. Dacourt har tidligere spilt for Everton, Leeds og Roma. Han har også 21 landskamper for Frankrike.

Aalesund skal være svært nærme en avtale med Stokes Demar Phillips. AaFK-direktør Henrik Hoff bekrefter overfor aafk.no at klubben er muntlig enig med både spiller og klubb om en overgang.

«Insomnia» til Wigan

Charles N'Zogbia

Charles N'Zogbia nektet å spille mer for Newcastle.

Foto: GRAHAM STUART / AFP

Newcastle-spilleren Charles N'Zogbia er solgt til Wigan. N'Zogbia ble i forrige uke kalt «Charles Insomnia» av manager Joe Kinnear, og har siden nektet å spille for klubben. Forsvarsspilleren Ryan Taylor går motsatt vei.

Michael Chopra blir lånt ut fra Sunderland til Championship-klubben Cardiff for resten av sesongen.

Portsmouth har hentet den greske midtbanespilleren Angelos Basinas fra AEK Athen. 33-åringen har signert en 18 måneders leiekontrakt. Søndag hentet Pompey en annen greker på lån, Theofanis Gekas.

Jo til Everton

Jo

Jo skal prøve seg i Everton.

Foto: GLYN KIRK / AFP

Everton har skadeproblemer, og har leid brasilianeren Jo fra Manchester City. Jo var sværtmålfarlig i russiske CSKA Moskva før han kom til England, men har ikke slått til for de lyseblå.

Wigan-spissen Henri Camara er lånt ut til Stoke for resten av sesongen. Stoke har også hentet Matthew Etherington og James Beattie i vinterens overgangsvindu.

West Bromwich Albion har leid midtbanespilleren Youssouf Mulumbu fra Paris Saint-Germain. 22-åringen har spilt ungdomslandskamper for Frankrike, og har en håndfull A-landslagskamper for Kongo.

WBA låner også den argentinske spilleren Carlos Menseguez fra San Lorenzo. Menseguez spilte i tyske Wolfsburg fra 2003 til 2007.

Sunderland har sikret seg forsvarsspilleren Calum Davenport på lån fra West Ham. Låneavtalen gjelder for resten av sesongen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.