Alle eliteserielagene enkelt videre fra første runde

De fleste eliteserielagene hadde få problemer med å ta seg videre fra cupens første runde onsdag. Kun oppgjøret mellom Brodd og Haugesund beholdt spenningen over en time.

Se målene fra første omgang i kampen mellom Buvik IL og Rosenborg her.

Rosenborg hadde få problemer med å slå Buvik ut av cupen onsdag. Til slutt vant de 10-0 - her kan du se alle målene fra første omgang.

Brodd ga nemlig god motstand på hjemmebane, og klarte to ganger å utligne Haugesunds ledelse.

Mot slutten ble imidlertid overmakten for stor, og da Ugunna Anyora satte inn 4-2 til Haugesund fem minutter før slutt, var kampen i realiteten avgjort. Til slutt endte det 5-2.

Brann med kalasseier

For de øvrige eliteserielagene gikk det altså hakket lettere.

Brann sto for den største seieren denne runden. De vant hele 14-0 mot TIL Hovding, etter fire mål av unggutten Bård Finne.

Rosenborg vartet også opp med tosifret antall mål, da de vant 11-0 mot Buvik. For sistnevnte er resultatet imidlertid ikke så helt galt – i 2003 tapte de nemlig 17-0 mot samme lag.

Også Strømsgodset bøttet inn mål. De vant 11-0 mot Hallingdal.

Gulbrandsen scoret to for LSK

For Lillestrøm var Fredrik Gulbrandsen i storslag. 20-åringen scoret to mål da naboklubben Skedsmo enkelt ble slått 4-0 på bortebane.

– Jeg føler at vi har god kontroll fra start til slutt. Det blir fire mål, og vi er fornøyde med det, sier Gulbrandsen til NRK.

– Er du på vei mot toppformen?

– Ja, føler det. Om Magnus har lyst til å bruke meg fra start er jeg klar for det, sier unggutten, som har slitt med skadeproblemer i seriestarten.,

Slik gikk det med eliteserielagene:

Fotball

Oppsummert

  • Her får du alt av fotballnyheter.