Normal

Alanzinho nærmer seg Tyrkia

Stabæk svarer på 40 millioner-bud i løpet av helgen.

Alanzinho
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Under forhandlingene på Gardermoen fredag ettermiddag høynet Trabzonspor budet på Alanzinho til nærmere 40 millioner kroner.

- Når styret får behandlet budet vil vi komme med et svar. Det skjer helt sikkert ikke i kveld, men kanskje i løpet av helgen, sier Stabæks sportslige leder Tom Schelvan til NRK.

Hva kan du si om forhandlingene?

- Det var hyggelige samtaler med hyggelige folk. Men akkurat nå er vi mest opptatt av at vi skal åpne den nye arenaen på lørdag med kamp mot IFK Gøteborg, svarer Schelvan – som regner med at Alanzinho spiller kampen selv om klubben forhandler om et salg av sin store artist.

Agenten til Norge

Fredag ettermiddag kom også Alanzinhos brasilianske agent Marcelo Di Almeida til Norge. Sammen med den norske agenten Lars Petter Foshahl vil han nå vurdere spillerens personlige avtale som er verdt rundt 60 millioner kroner brutto over tre og et halvt år.

- Vi vil det beste for Alan, og vi kommer til å analysere tilbudet og tenke over det. Vi må finne ut om det beste for Alan er å reise nå, om ett år eller to år. Vi vil det beste for Alan. Alltid, sier Di Almeida til NRK.


Fotballnyheter