NRK Meny
Normal

Adebayor truer Mancini

Emmanuel Adebayor truer Mancester City-manager Roberto Mancini med at han vil forlate klubben hvis han ikke får spille fast.

Manchester Citys Emmanuel Adebayor

Emmanuel Adebayor hadde store øyeblikk i fjorårets sesong i City-drakta

Foto: Jon Super / AP

Resultater, terminliste og kampfakta fra Premier League

Togoleseren som blir regnet som en av verdens beste spisser, satt på innbytter i begge Citys kamper i Premier League så langt, men var med fra start da laget kvalifiserte seg videre i Europaligaen på bekosting av Timisoara.

Les: Mancinis siste sjanse til å blidgjøre sjeikene?

Frykter benken

Den tidligere Arsenal-spissen frykter likevel at han er tilbake på benken når nyinnkjøpte Mario Balotelli er spilleklar mot Sunderland på søndag. Adebayor ønsker ikke å spille "andrefiolin" og sier nå at han vil vurdere klubb-bytte hvis det rett tibudet kommer.

- Er du er i et lag og ikke får spille, og det kommer et lag som er villig til å satse på meg, så vil jeg selvfølgelig vurdere å flytte på meg. Jeg er fotballspiller og liker å spille, sier Adebayor til Talksport.

- Hvis de presser en ut av laget må man alltid følge skjeben, avslutter Adebayor som i fjor ble kjøpt for 247 millioner kroner. Han scoret 14 seriemål på de 25 kampene han spilte.

Les: Adebayor scoret i comebacket

Drømmeåpning for Adebayor

Adebayor klar for City

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia