NRK Meny
Normal

Adebayor truer Mancini

Emmanuel Adebayor truer Mancester City-manager Roberto Mancini med at han vil forlate klubben hvis han ikke får spille fast.

Manchester Citys Emmanuel Adebayor

Emmanuel Adebayor hadde store øyeblikk i fjorårets sesong i City-drakta

Foto: Jon Super / AP

Resultater, terminliste og kampfakta fra Premier League

Togoleseren som blir regnet som en av verdens beste spisser, satt på innbytter i begge Citys kamper i Premier League så langt, men var med fra start da laget kvalifiserte seg videre i Europaligaen på bekosting av Timisoara.

Les: Mancinis siste sjanse til å blidgjøre sjeikene?

Frykter benken

Den tidligere Arsenal-spissen frykter likevel at han er tilbake på benken når nyinnkjøpte Mario Balotelli er spilleklar mot Sunderland på søndag. Adebayor ønsker ikke å spille "andrefiolin" og sier nå at han vil vurdere klubb-bytte hvis det rett tibudet kommer.

- Er du er i et lag og ikke får spille, og det kommer et lag som er villig til å satse på meg, så vil jeg selvfølgelig vurdere å flytte på meg. Jeg er fotballspiller og liker å spille, sier Adebayor til Talksport.

- Hvis de presser en ut av laget må man alltid følge skjeben, avslutter Adebayor som i fjor ble kjøpt for 247 millioner kroner. Han scoret 14 seriemål på de 25 kampene han spilte.

Les: Adebayor scoret i comebacket

Drømmeåpning for Adebayor

Adebayor klar for City

Fotballnyheter