– Lite tyder på at Barrantes og Tollås Nation forsvinner fra Ålesund

Det er straks klart for en ny fotballrunde. Og ved midnatt, mellom fredagen og lørdagen, stenger overgangsvinduet i fotballen. NRK's fotballkommentator, Rune Hustad, tror Aalesund beholder både Barrantes og Tollås Nation.

Det er straks klart for en ny fotballrunde. Og ved midnatt, mellom fredagen og lørdagen, stenger overgangsvinduet i fotballen. NRK's fotballkommentator tror Aalesund beholder både Barrantes og Tollås Nation.

Her er en ny utgave av «Snakk om fotball». Tema er overgangsvinduet, Molde-Brann, Aalesund-Hønefoss og sesongstarten i førstedivisjon.

De siste ukene har det vært spekulert i Aalesunds midtbaneess Michael Barrantes og den unge forsvarsklippen Jonathan Tollås Nation går til Vålerenga og Kjetil Rekdal.

Hva tror du? Fortsetter Aalesund suksessen? Klarer Molde å oppnå poeng? Hvordan går det med Hødd og Kristiansund i 1.divisjon? Delta gjerne i debatten i kommentarfeltet under artikkelen.

Aalesunds klubbdirektør Henrik Hoff har vært tydelig på at neppe noen norsk klubb har råd til å kjøpe Michael Barrantes. Han har sagt at Aalesund har den stallen de ønsker å ha, og at ingen i utgangspunktet er til salgs. I samme rennet har han imidlertid sagt at alt er snakk om riktig prising.

Aalesund

Aalesunds Michael Barrantes spilte ikke noen strålende kamp på den vanskelige banen på Sandnes. Om han fortsatt er i Aalesunds stall søndag, har han nok bedre forhold når Aalesund møter Hønefoss hjemme.

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

Svarene på dette får vi ved midnatt. I NRK's Nett-TV «Snakk om fotball» uttaler imidlertid fotballkommentator at han tror begge disse klubbene blir værende i Aalesund.

Dette er to sentrale spillere som ser ut til å bli værende i Aalesund, sier Rune Hustad.

Molde har lagt to tap bak seg i serieåpningen. Nå står Brann på Stadion i Bergen for tur. Hustad ser ikke bort fra at Molde kan stå med null poeng etter tre serierunder. Likevel er han ikke bekymret for at det virkelig er i ferd med å gå galt for Molde.

Molde kommer over dette. Men de har slett ikke fått noen gunstig start, sier Hustad.

Takkar for kampen

Da trenerne fra Molde og Lillestrøm takket for kampen sist helg, måtte Ole Gunnar Solskjær bare konstatere at Molde gikk på et nytt tap. Spørsmålet nå er om det løsner mot Brann, i en vanskelig kamp i Bergen.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

I programmet «Snakk om fotball», som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen, uttaler Rune Hustad seg også om sjansene både Hødd og Kristiansund har i årets førstedivisjon.

Fotball

Oppsummert

  • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.