AaFK avviste VIF-bud på Barrantes

Vålerenga skal ha lagt inn et bud på Aalesunds stjernespiller Michael Barrantes. Aalesund bekrefter at de har avvist budet.

Aalesund

Michael Barrantes spilte langt fra sin beste kamp mot Sandnes Ulf i helgen. Vålerenga har lagt inn et bud på ham. Det ble kontant avvist av AaFK.

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

Avisen VG skriver mandag at Vålerenga la inn et bud på Barrantes like før påske. Men ledelsen i laget fra Sunnmøre avviste budet kontant.

Henrik Hoff

Henrik Hoff er direktør i Aalesunds fotballklubb.

Foto: Ole Ottar Høgstavoll / NRK

Vi fikk et bud på Michael Barrantes i påska, sier Henrik Hoff til NRK. Budet fra Vålerenga er det eneste budet vi har fått på ham, legger han til.

– Verdsetter ham høyt

Henrik Hoff sier at budet ikke var i nærheten av hva det må være for å gå inn i noen seriøse forhandlinger. Han bekrefter overfor NRK at Barrantes i utgangspunktet ikke er til salgs.

– Vi verdsetter Michael veldig høyt. Han er en viktig spiller for oss, og han er en publikumsspiller. Utgangspunktet er at han ikke er til salgs, sier Hoff.

– Ingen norsk klubb har nok penger

Barrantes har ni måneder igjen av sin kontrakt med AaFK. Dermed kan Barrantes om kort tid gå gratis til konkurrerende klubber.

– Er budene høye nok må også vi foreta en fornuftig vurdering, både i forhold til det sportslige og i forhold til økonomien i dette. Vi skal fortsette å bygge Aalesund som klubb og lag, sier Hoff.

– Hvilke summer snakker vi om da?

– Vi har ikke satt noen sum. Men jeg tror ikke det er noen norsk klubb som har evnen til å betale det de må for å løse ham ut av kontrakten, sier Hoff.

– En stall vi har tro på

Henrik Hoff sier at Aalesund nå har satt en tropp med spillere som de ønsker å beholde. Laget slik det fremstår nå, er en spillergruppe klubben har tro på.

– Vi ønsker ikke å selge noen spillere. Nå har vi satt den stallen vi skal ha til neste overgangsvindu, sier Henrik Hoff til NRK. Vi har ikke planer om nye kjøp heller. Men man skal aldri si aldri. Mye kan skje i dagene før et overgangsvindu stenger. Men i utgangspunktet er vi nå verken på kjøper- eller selgersiden legger han til.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp