"Hooligan-oldemor" utestengt

Leeds fotballkubb har utestengt en 63-årig oldemor etter at hun løp inn på banen.

Leeds

Leeds har mistet en av sine supportere det neste året

Foto: JON SUPER / Ap

63-årige Margaret "Mags" Musgrove som er bestemor til 13 og oldemor til tre, får ikke komme inn på Ellan Road det neste året etter at hun løp inn på banen i den siste hjemmekampen mot Burnley, skriver Yorkshire Evening Post.

Forseelsen gjør at hun automatisk får inndratt sesongkortet for pensjonister til en verdi av 363 pund og retten til å kjøpe billetter til lagets bortekamper.

Musgrove mener at straffen er i sterkeste laget.

- Jeg er ingen hooligan. En karantene på et par kamper ville også ha gjort vondt, men jeg føler at jeg allerede har blitt straffet hardt nok, sier Margaret Musgrove til avisen.

Spørsmålet er da hva hun skulle da hun løp ut på banen.

- Jeg ville bare rope "gutter, jeg elsker dere", sier den innbitt Leeds-supporteren videre.

Se video av episoden her.

Leeds følger reglene

Hun kom bare noen få meter inn på gressmatten på Ellan Road før sikkerhetsvakter fikk stoppet henne.

Hun har nå skrevet flere brev til klubbledelsen for at de skal endre på utestengelse, og at hun dermed skal kunne fortsette å følge klubben hun har fulgt på nært hold i over 40 år. I tillegg har flere støttegrupper for Margaret Musgrov blitt opprettet på Facebook.

Likevel har Leeds bestemt seg for å stå på sitt.

- Det er forventet at tilskuere til kampene til Leeds følger reglementet til Fotballforbundet, og vi som klubb må også forholde oss til dem, sier sikkerhetsansvarlig i Leeds Sue Kilroy til avisen.

Fotballnyheter