Normal

«Drillo» spøker igjen om publikumssvikten: – Gi bort billetter til våre nye landsmenn

HOTEL BRISTOL (NRK.no): Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen avviser at han ikke bryr seg om oppmøtet på fredagens landskamp. Nå vil han til og med gi bort gratisbilletter.

Egil Olsen

Landslagssjef Egil Olsen har selv gitt bort ti billetter til fredagens VM-kvalifiseringskamp mellom Norge og Albania på Ullevaal.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

– Tar dere ikke en spøk? Alle må jo skjønne at det ikke er ålreit med fem tilskuere.

Slik startet landslagssjef Egil Olsen onsdagens pressetreff med det norske landslaget.

Han snakket til journalistene som tirsdag siterte landslagssjefen da han, ifølge han selv, spøkte om at han gir blanke blaffen i hvor mange tilskuere som møter opp på Ullevaal fredag.

– Det er ikke mitt bord, men det er naturligvis morsomt hvis det kommer folk, sier landslagssjefen dagen derpå.

Thor Einar Andersen

Landslagsslege Thor Einar Andersen satt alene på tribunen under onsdagens landslagstrening på Ullevaal. Det kan også bli god plass mellom seteradene under selve kampen mot Albania til fredag.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Nesten gratis

Selv om han var noe oppgitt over pressens skriverier tirsdag serverte han onsdag likevel det som må kunne forstås som en ny spøk om hvordan Fotballforbundet kan fylle Ullevaal:

– Jeg fikk et lite innspilt som ikke er så dumt. Det er jo en del nordmenn som ikke drar på påskeferie. Våre nye landsmenn holder seg jo for eksempel i byen, de bør inn her (på Ullevaal, journ.anm.), sa «Drillo» - med et like stort glis som da han spøkte om det samme temaet tirsdag.

– Bør de få komme inn gratis?

– Ja, eller i hvert fall til en billig penge.

– Det er bare å finne på noe kreativt, selv om det er noen kuldegrader, smilte landslagssjefen.

Fire kuldegrader

Ifølge yr.no er det meldt minus fire grader i Oslo fredag kveld og det er foreløpig bare solgt omlag 10 000 billetter til landskampen. Det som ser ut til å bli et labert oppmøte har fått mye oppmerksomhet de siste dagene.

Tirsdag fortalte lederen for Oljeberget, som er landslagets offisielle supporterklubb, at han mener billettene på langsiden er for dyre (500 kroner).

– Jeg ville heller tatt tap i penger og mer publikum til slike kamper, sa Oljeberget-leder Lars Olav Karlsen til NRK.no.

Selv har landslagssjefen fått ti billetter å gi bort til kampen.

– De har det ikke vært noe problem å bil kvitt, sier Olsen.

Fotballnyheter