Hestad vil unngå «fella» mot askeladden

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad har god tro på cupavansement – hvis laget ikke går i fella og undervurderer motstander Mjøndalen.

Daniel Berg Hestad

Daniel Berg Hestad er fornøyd med trekningen, men advarer mot å undervurdere Mjøndalen.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

I kveld spiller Molde kvartfinale i cupen, hjemme mot 1.divisjonslaget Mjøndalen, som er årets askeladd i turneringa.

I det som så langt har vært en vanskelig sesong for Molde, har suksess i cupen blitt en stor motivasjonsfaktor. Det bekrefter kaptein Daniel Berg Hestad.

– Jeg har spilt cupfinale tre ganger, så jeg vet både hvordan det er å tape og vinne cupfinalen. Det er en fantastisk opplevelse, den største kampen i Norge. Så det unner jeg både oss og publikum å få oppleve igjen, sier Hestad.

Cupen betyr ekstra mye for Molde i år

Daniel Berg Hestad vet godt hvor stor opplevelse en cupfinale kan være. Men siden Molde kan se langt etter seriegull i årets sesong, betyr også cupen ekstra mye sportslig.

Zlatko Tripic

Zlatko Tripic gir alt for å vinne hver kamp.

Foto: NRK

– Vi må være realistiske og innse at cupen kanskje er det eneste trofeet vi kan vinne i år. Og hvert trofe på hylla i løpet av en sesong er et mål, så vi gir alt for å vinne hver kamp vi spiller, sier Zlatko Tripic.

Undervurderer ikke Mjøndalen

Mjøndalen er nest siste hinder på veien mot Ullevål. Og sjansene bør være gode for et avansement for et Molde-lag med stigende formkurve.

– Vi må være fornøyd med trekningen, men vi undervurderer dem ikke, langt der i fra. Det er et godt lag, de slo Brann borte som det eneste laget i år, så det blir tøft. Men vi har troen på at vi kan klare å vinne hjemme, sier Hestad.

Kampen kan du se på NRK2 i kveld klokka 19:30.

Etzaz Hussain

I det som har vært en vanskelig sesong for Molde har suksess i cupen blitt en motivasjonsfaktor.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Fotballnyheter