NRK Meny
Normal

– Så godt som klar for Stuttgart

Mohammed Abdellaoue (27) skal ifølge den tyske storavisen Bild være klar for et klubbskifte.

Mohammed Abdellaoue

Mohammed Abdellaoue har vært mye skadeplaget siden overgangen til Hannover. Nå kan nordmannen være på vei til en annen tysk klubb.

Foto: Joern Pollex / Bongarts/Getty Images

Abdellaoue skal selv ha kommet til enighet om de personlige betingelsene ved kontrakten. Alt som gjenstår før overgangen går i orden, er at klubbene blir enige om overgangssum, skriver avisen.

– Jeg vet at Stuttgart jobber hardt for å sikre seg «Moa». Jeg kan ikke si noe om klubbens forhandlinger med spilleren, sier Hannover-manager Dirk Dufner til avisen.

NRK.no har vært i kontakt med Abdellaoue-agent Stig Lillejord tirsdag morgen, som ikke ønsket å kommentere avisens opplysninger.

Overfor TV2 Sporten har imidlertid Lillejord bekreftet at Abdellaoue ikke kommer til å forlenge kontrakten med Hannover.

Krever mangfoldige millioner

«Moa», som har kontrakt med Hannover frem til neste sommer, blir imidlertid ikke billig. Hannover skal kreve opp mot fire millioner euro - mer enn 30 millioner kroner - for å gi slipp på den norske spissen.

Den tidligere Vålerenga-spissen har vært i Hannover siden 2010, og har scoret 35 mål for den tyske klubben. Sist sesong scoret nordmannen ni mål.

Ikke med mot Albania

Hannover endte midt på Bundesliga-tabellen i år, mens Stuttgart kjempet seg til den tyske cupfinalen, og kan dermed kjempe om Europaliga-plass til høsten.

Abdellaoue er for tiden langtidsskadet, etter å ha revet av deler av en lårmuskel i starten av mai.

27-åringen går dermed glipp av Norges VM-kvalifiseringskamp mot Albania på fredag.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.