NRK Meny
Normal

– Messis familie sjikanert under finalen

Foreldrene og de to brødrene til Argentina-stjernen Lionel Messi skal ha fått gjenstander kastet etter seg under Copa America-finalen.

Lionel Messi

TAP: Samtidig som Lionel Messi slet med å score i Copa Amerika-finalen skal familien hans ha blitt sjikanert på tribunen. Chile vant finalen 4-1 etter straffer.

Foto: MARTIN BERNETTI / Afp

Flere internasjonale medier omtaler nå hendelsen som skal ha skjedd like før pause.

Fotballnettstedet goal.com skriver at flere chilenske hjemmesupportere plaget Messis familie ved å blant annet rope skjellsord til dem. Det skal også ha blitt kastet gjenstander. En av dem traff angivelig Messis bror, Rodrigo.

– Medlemmer av Lionel Messis familie ble angrepet av chilenske fans på tribunen og måtte derfor flyttes til en komentatorboks, skriver Goals fotballreporter Ben Hayward på Twitter.

Hayward var til stede på Estadio Naciona i Chiles hovedstad hvor finalen ble spilt.

Agüreo

Etter at Messi-familien ble flyttet til en kommentatorboks så de resten av oppgjøret derfra.

Familien til Argentinas Sergio Agüero skal også ha blitt sjikanert underveis i kampen, men rapportene sier ikke noe om at de fikk kjenne det fysisk på samme måte som Messi-familien.

Argentina tapte

Selve kampen ble heller ikke så hyggelig for Messi og Agüreo. Selv om Argentina hadde overtaket i store deler av kampen maktet de ikke å score.

Til slutt vant vertsnasjonen Chile finalen 4-1 på straffer etter 120 målløse minutter.

Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.